|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:40 |
Miot "Bajkowy" Rat`s Troop |
Autor |
Wiadomość |
Naciol
twój koszmar senny

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 21:50
Zwierzątka: trzy czterołapy |
|
|
Najlepsiejszego dużym maluchom |
|
|
 |
Izabela
zwierzomaniaczka

|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 21:55
Zwierzątka: ogonki, smok |
|
|
Że duże, to nie przeczę - "jedyne" 350 g |
_________________ u nas legwan Bazyli ; 2 ogonki z Merchowego Pola (Aayla i Ylesia) oraz Paja, Tea, Milka, Ashna, Dela, Nita, Navi, Ktosio, Misia, Gabi, (Celia i Chanel) of Anahata
TM:Gucia, Fela, Mela, Jaga, Vani, Buba (Erato of Zirrael), Blusia (Kiara Rat's Troop), Bonita, Kiva (Electra of Zirrael), Tola, Tanita of Zirrael, Kola, Estelka Merchowe Pole, Klarysa, Elwirka MP, Edgar MP, Rolfik Rattery Rattonia, Jadzia MP, Enya MP, Klemens, Jula MP, Geminia MP, Pela Baltic Rats, Gotika MP, Felisia MP, Karina, Irenka MP, Inka MP, Pola MP, Petra MP, Żytnie Ziarko of Smeagolie, Selonia MP, Zubejda of Smeagolie, Korina, Stefek [*][*] [*] |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 22:42
|
|
|
Oopsss i ja zapomnialam
Zaraz im cos upichce.
No to Sttoooo Laatt Stooo LAaattt
Moje "malenstwo" wazy 380 gram i mierzy 25 cm bez łogonka
Nezu bydlaki wychowala
I Fionus jest strasznie ciekawska nieczego sie nie boi i nadal uwielbia zabawe z reka.
W porownaniu z nia 2 miesieczna Nadia jest spokojniusia. Zasypia na rece, daje sie miziac nie to co moj ukochany niebieski diabelek
I wiecie co? Jest wyjatkowa, taka nie szczurza. Jest najwspanialsza pod sloncem |
|
|
|
 |
sachma

Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 21:25
|
|
|
prosilabym o przeslanie na moj adres ( ratstroop.poland@yahoo.pl ) po jednym dobrym zdjeciu (badz linku do zdjecia) kazdego malca z miotu. czasu malo - bardzo prosze o wspolprace - foty na nasza strone www i nie tylko
[ Dodano: Pon Kwi 16, 2007 21:28 ]
(prosze dopisac imie - zebym wiedziala jaki to miot) |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 22:15
|
|
|
Sto lat nasze polroczne "maluszki" |
|
|
|
 |
Juni [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 22:18
|
|
|
Łaaa! sto lat Maluchy! |
|
|
|
 |
nezu

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 22:20
|
|
|
Boze, kiedy to pol roku minelo?
Oddajcie mi je(pol roku, nie szczury )...
Sto lat wnusie moje najkochansze!!! |
|
|
|
 |
Juni [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 22:22
|
|
|
nezu napisał/a: | (pol roku, nie szczury ) | Off-Topic: | mi też, proszę, teeeeeeż! |
|
|
|
|
 |
Izabela
zwierzomaniaczka

|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 22:42
|
|
O ja cię nie mogę, zapomniałam
100 lat, 100 lat, niech żyją żyją nam, nieeech żyyją naaaam |
_________________ u nas legwan Bazyli ; 2 ogonki z Merchowego Pola (Aayla i Ylesia) oraz Paja, Tea, Milka, Ashna, Dela, Nita, Navi, Ktosio, Misia, Gabi, (Celia i Chanel) of Anahata
TM:Gucia, Fela, Mela, Jaga, Vani, Buba (Erato of Zirrael), Blusia (Kiara Rat's Troop), Bonita, Kiva (Electra of Zirrael), Tola, Tanita of Zirrael, Kola, Estelka Merchowe Pole, Klarysa, Elwirka MP, Edgar MP, Rolfik Rattery Rattonia, Jadzia MP, Enya MP, Klemens, Jula MP, Geminia MP, Pela Baltic Rats, Gotika MP, Felisia MP, Karina, Irenka MP, Inka MP, Pola MP, Petra MP, Żytnie Ziarko of Smeagolie, Selonia MP, Zubejda of Smeagolie, Korina, Stefek [*][*] [*] |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 23:02
|
|
|
Hihi a no wnusie Ci nezu rosna jak na drozdzach
W przyszly weekend postaram sie porobic zdjecia, zwazyc i zmierzyc Fionke
ale grubasek z niej jest
Dzis lezala kolo mnie na parapecie i podziwialysmy cieply, letni deszcz
Dziekuje Ci za nia, to najwspanialszy szczur pod sloncem |
|
|
|
 |
Izabela
zwierzomaniaczka

|
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 18:06
|
|
Moja Bluśka (czytaj Kiara) w życiu nie poleżałaby w jednym miejscu dłużej niż kilka sekund. Ale też Ci, Nezu, dziękuję za nią - bez względu na to, jak wielki ma motorek w zadku jest przekochana |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 00:28
|
|
|
Dziesiec miesiecy zycia naszych bluskow
|
|
|
|
 |
Tygrys

|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 10:22
Zwierzątka: Maniek - kocie diablę ;-) |
|
|
Wszystkiego naj naj naj!!!! i dropsika ode mnie każdemu |
_________________ Za TM: ogoniaste - Andrzej ['], Norris['], Speedy ['], Chuck['], Reynevan ['], Effendi Rat's Troop ['], Samson['], Hodari ['], Remi ['], Smirnoff Rat's Troop[']
Tofik - pierwszy mój osobisty pies ['] |
|
|
|
 |
Izabela
zwierzomaniaczka

|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2007 18:38
|
|
Życzę naszym małym, aby urodziny obchodziły duuuuużo razy
A Bluśka spoważniała. To już nie jest nakręcony motorek, to stateczna, baaardzo przytulaśna, ceniąca miękkie poduchy spaślucha. Tylko łakoma jest tak samo, jak była
[ Dodano: Sro Lis 14, 2007 14:45 ]
No i właśnie dzisiaj mija okrągły roczek... Ale to szybko zleciało
Fionie, Nali i Kiarze życzę samego najlepsiejszego, a przede wszystkim zdrówka i długaśnego, szczęśliwego życia.
Wycałujcie dziewczyny swoje jubilatki ode mnie, ja też swoją wycałuję |
|
|
|
 |
sachma

Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Śro Lis 14, 2007 15:07
|
|
|
wszystkiego Naj dla dzieciakow no juz nie takich dzieciakow |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|