|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
[2013] Wystawa szczurów - Targi Zoologiczne PET FAIR |
Autor |
Wiadomość |
szlajfka
|
Wysłany: Pon Maj 27, 2013 22:59
Zwierzątka: szczurzaste |
|
|
Hmm, może zadam bezgranicznie głupie pytanie - ale kim jest pan Michał? |
_________________ Moje kluseczki
Przy mnie: Rubin wymarzony, słodki królewicz, Fiołek mały świrek z własnym pomysłem na życie
W szczurzym niebie: Niuniuś naleśnik, Lukrecjusz nerwusek, Diana moja dostojna królewna, Iskierka ta, która miała prześcignąć śmierć...:(, Kropeczka jedwabna dama, Ącek szalona dusza, Leon autystyczny i zagubiony w zawiłościach życia, Stefan męczennik, który stoi w kącie |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
szlajfka
|
Wysłany: Pon Maj 27, 2013 23:07
|
|
Ale to nie jest nikt związany z forum? Pytam, bo mało kogo jeszcze znam a chciałabym to zmienić. |
Przy mnie: Rubin wymarzony, słodki królewicz, Fiołek mały świrek z własnym pomysłem na życie
W szczurzym niebie: Niuniuś naleśnik, Lukrecjusz nerwusek, Diana moja dostojna królewna, Iskierka ta, która miała prześcignąć śmierć...:(, Kropeczka jedwabna dama, Ącek szalona dusza, Leon autystyczny i zagubiony w zawiłościach życia, Stefan męczennik, który stoi w kącie |
|
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Pon Maj 27, 2013 23:22
Zwierzątka: 15 Popierdółek + 1 Psowata + 4 Ślimy |
|
|
szlajfka, pan Michał był zwiedzającym i robił przy okazji zdjęcia
Pamiętam jak Karena biegała jak poparzona błagając o długopis, żeby dać mu adres mail |
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
szlajfka
|
Wysłany: Pon Maj 27, 2013 23:37
|
|
Ok, to już wszystko wiem
Oluś nowe zdjęcie profilowe! Co to za poincik po prawej? |
|
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Pon Maj 27, 2013 23:39
Zwierzątka: 15 Popierdółek + 1 Psowata + 4 Ślimy |
|
|
Off-Topic: | szlajfka, to Ave, niestety już za TM |
|
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
szlajfka
|
Wysłany: Pon Maj 27, 2013 23:51
|
|
Off-Topic: | :( bu, słodziak był... |
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|