To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Planowany miot L Abraxas - samiczki już zarezerwowane

LalaAla - Pon Paź 04, 2010 08:33

Ekhm, ekhm, jak tam postępy?? ;)
Bel - Pon Paź 04, 2010 18:23

LalaAla, jutro przyjeżdża Perkowa Kochanka do nas :P
Lavi - Czw Paź 07, 2010 09:00

I jak tam Perkowa kochanica? Dostała rujki na sam zapach kawalera? :]
Bel - Czw Paź 07, 2010 09:03

Lavi, nie dostała bo przyjedzie dopiero w następnym tygodniu.Nie ma sensu narażać jej na pasożyty.Perek sobie teraz zbiera siły ;)
Lavi - Czw Paź 07, 2010 09:04

Ahaaa, bo myślałam, ze 5 przyjechała;D No jak tak, to czekamy dalej:D
Bel - Czw Paź 07, 2010 09:08

Już bym chciała żeby przyjechała :/ mam dość ciągłego "coś"...
Lavi - Czw Paź 07, 2010 09:11

believe_86, nie Ty jedna pewnie byś chciała, ale lepiej późno niż wcale to raz, a dwa lepiej nie narażać i poczekać jeszcze troszkę;) Klusiątka będą zimowe:D Może akurat na mikołajki do odebrania :lol:
Bel - Czw Paź 07, 2010 09:12

Lavi, Ja wiem tylko za każdym razem gdy już się nastawiam to musi coś się pojawić :P teraz na Perka chucham i dmucham więc nie ma innej opcji by sobie nie pobzykał :P
LalaAla - Czw Paź 07, 2010 10:35

Nooo dokładnie szykuje się grudniowy miot.. A my to już w ogóle 2 szczurki odbieramy w grudniu. Nasze baby będą miały nerwowy grudzień :wink:
madzial13 - Wto Paź 12, 2010 11:10

Ufff... pojechało moje Słońce pociągiem Słowacki na amory. Jeszcze nie bardzo mogę w to uwierzyć zważywszy na fakt, ile razy trzeba było przekładać ten miot. Teraz naprawdę już tylko mam nadzieję, że się postarają i żadna strona nie będzie strzelać fochów.

A wszystkim chętnym na ten miot chciałam pogratulować cierpliwości :) Mam nadzieję, że się okaże, że warto było tyle czekać :kciuki:

Bel - Wto Paź 12, 2010 11:12

madzial13, no jak możesz :P pewnie,że warto :DD
Perek już zwarty i gotowy :] mam nadzieję,że przy zapachu tylu samcoli szybko panienka załapie po co na wakacje przyjechała :P

olus0312 - Wto Paź 12, 2010 12:33

Trzymam kciuki za owocne spotkanie :kciuki: Fajnie, że w końcu się udało :mrgreen:
Lavi - Wto Paź 12, 2010 14:39

Też trzymam kciukaski i niech jakiś plemniczek Perka postara się o blazedzika dla mnie :DD :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Bel - Wto Paź 12, 2010 16:56

Lavi, proszę nie wywierać presji na Perku bo się zamknie w sobie i przerzuci na samce :P
Chmurka u mnie.Nie oddam :P jest śliczna :serducho: :mrgreen:
edit:
Nowożeńcy są na wybiegu.Chmurka zgrywa cnotkę niewydymkę co chwilę kopiąc Perka w maskę za to odkryłam,że Peregrin potrafi biegać :shock: :shock: :shock: :shock:

L. - Wto Paź 12, 2010 17:46

believe_86, oj potrafi, potrafi i to całkiem nieźle ;] u mnie bieganie szło mi bardzo dobrze.