To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Szczurkowe gadżety

karraska - Sob Lip 02, 2011 19:07

http://sklep.cropp.com/od.../s/pcreateddate
Mi się za to podoba ta bluza. Z tyłu ma nadruk, jakby tył szczurzycuy.
Jednak nie mogłam się oprzeć, a jakby nie patrzeć stary się rozwalał :roll: , http://sklep.cropp.com/od.../s/pcreateddate

Karena - Pon Lip 04, 2011 02:12

O loosie.. no to wypad do Croppa murowany :mrgreen:
gratis - Pon Lip 04, 2011 09:51

I są jeszcze T-Shirty. :mrgreen: Już mnie prawie kusiło wydac 50zł na koszulkę, gdyby nie to, że ja tylko-i-wyłącznie czarno-lubna, a one białe i szare. :evil:
Cola - Pon Lip 04, 2011 14:02

http://sklep.cropp.com/od.../s/pcreateddate

a ja mam tą. najładniejszy kolor szczurów. najbardziej naturalny :DD
(ale strasznie zawyżone rozmiary mają. normalnie noszę M/L a tu XL obcisła o_O)

H. - Pon Lip 04, 2011 15:17

Cola, nie wyobrażam sobie, żebyś jej nie miała :mrgreen:
Cola - Pon Lip 04, 2011 15:21

Erato, no ba! rushoffa puszka coli była powodem a nie te brzydkie gryzonie! :P
H. - Pon Lip 04, 2011 15:24

Wiadomo :mrgreen: Fajna kolekcja. Nic to, że pisze, że to myszy:P
Cola - Pon Lip 04, 2011 15:38

no fajna, ale mogliby zrobić coś lepszego :) rozpinana bluza w rozmiarze XL jest super mała, a ta duża ma słaby ten niebieski kolor, na nim nie widać szczura.
rysia.13 - Pon Lip 04, 2011 15:49

A orientuje się ktoś czy męskie szczurowe ubrania są ?? Bo jak tak to lece do croppa, bo
Cola napisał/a:
normalnie noszę M/L a tu XL obcisła o_O
<--mam to samo : >
falka - Pon Lip 04, 2011 15:49

No właśnie... szczerze mówiąc ja już jakiś czas temu popędziłam do Croppa kupić ten porfel, ale jakość jest słaba i wygląd też mnie nie zachwycił (w sensie wykończenia, materiałów, sam nadruk ok). Szkoda, bo mój portfel Nici mam już przynajmniej 10 lat i co prawda wygląda nadal jak nowy, ale chciałabym zakupić jakiś inny :)
Oli - Pon Lip 04, 2011 16:06

mnie te portfele też się nie spodobały, kupiłam inny z kotem, bo różowy ma koszmarnie walący woczy ten róż (cały środek jest taki >< ), a białe portfele do mnie nie przemawiają (moje portfele szybko się brudzą). zato chętnie nabędę tę z szelkami, tylko też nie różową. :-P
furburger - Pon Lip 04, 2011 16:24

ja mam ten różowy i uważam że jest zajebisty ;P
ten róż jest piękny <3
ale za to mam co nie co to bluzki jest z materiału w którym strasznie mi gorąco...

karraska - Pon Lip 04, 2011 19:00

Ostatnio nie używam torebki i noszę non stop ten portfel. Jakbym patrzyła na jakość to bym go nie wzięła, bo co tu dużo mówić długo nie pożyje. Jednak to była moja zachcianka a jeszcze nie ja płaciłam to już w ogóle :roll: Troszkę mało pojemny, mimo to jestem z niego zadowolona :mrgreen:
Asmena - Pon Lip 04, 2011 19:15

Uch, chyba go sobie sprawię ^^ Wymieniam portfele co jakieś pół roku, taka mała obsesja :roll: A już niedługo czas na mój, bo już mi się nudzi...
falka - Pon Lip 04, 2011 19:32

Tylko że właśnie mi się nie podobał ten biały środek plastikowy, bo gdyby chodziło tylko o jakość wykonania to bym spełniła swoją zachciankę również :mrgreen: