To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Odżywianie - Dropsy - temat ogólny

nutaka - Śro Kwi 16, 2008 16:17

Layla, , no ja tez rzado daje, tylko myslałam ze jak warzywne to jakies warzywa w tym muszą byc, a ten cukier i czekolada w tym mnie przeraza :roll:
PALATINA - Śro Kwi 16, 2008 16:33

Moje warzywnych nie lubią.
Tzn. obecne szczury nigdy ich nie jadły, bo poprzednim "pokoleniom" nie smakowały i już ich nie kupuję.

magnes - Śro Kwi 16, 2008 20:25

powiem szczerze że te dropsy które kupuje wszystkie mają ten sam smak więc różnią się tylko napisem :?
jaka firmę polecacie?

polna - Śro Kwi 16, 2008 20:31

U nas też warzywne nie wchodzą zupełnie. :roll:
falka - Śro Kwi 16, 2008 21:15

Magnes, ja polecam takie mniejsze vitakraftu, marchewkowe mają w składzie suszoną marchewkę itp. ale co ważniejsze są maleńkie więc można częściej szczurka uraczyć bez wyrzutów sumienia :) i są smaczne ;) jest ich bardzo dużo w torebce.
polna - Śro Kwi 16, 2008 21:42

falka napisał/a:
Magnes, ja polecam takie mniejsze vitakraftu, marchewkowe mają w składzie suszoną marchewkę itp. ale co ważniejsze są maleńkie więc można częściej szczurka uraczyć bez wyrzutów sumienia :) i są smaczne ;) jest ich bardzo dużo w torebce.

Podpisuje się pod tym i jeszcze jogurtowe są fajne i dośc wydajne jest takie opakowanie, a wcale nie wygląda. :wink:

falka - Śro Kwi 16, 2008 21:45

polna, dokładnie :) nie wygląda ale jest ich tam mrowie :) te jogurtowe to są właśnie szczurkowe, i jeszcze miałam egzotyczne z tej serii.
nutaka - Czw Kwi 17, 2008 13:19

moje pewnie uwielbiają warzywne bo jeszcze innych nie jadły;p moze kiedys im inne kupie, chodz teraz nie jestem za dropsami..
magnes - Czw Kwi 17, 2008 15:51

falka, polna, dziękuje za rade w poniedziałek pojade po te dropsy
nutaka - Czw Kwi 17, 2008 20:18

kupiłam dzisiaj jogurtowe no i wzieły tak od niechcenia za to jak dałam Jazz warzywnego to Blues jej wyrwała z pyszczka i jogurtowego zostawiła... :roll: za to mi smakują jogurtowe :twisted:
falka - Czw Kwi 17, 2008 20:28

nutaka, kwestia przyzwyczajenia - pamiętaj, że szczurki dają sobie czas na oswojenie się z nowymi smakami :)
nutaka - Czw Kwi 17, 2008 20:46

wiem wiem, tylko nie chce ich "przesładzac"bo dziiaj juz 4 zjadły... :roll: nie dziwie sie ze energia je rozpiera
Anonymous - Czw Kwi 17, 2008 21:02

nutaka, Nie wiem jak inni,ale ja dawałam jednego dropsa czasami dwa na tydzień. :cookie:
magnes - Czw Kwi 17, 2008 21:16

nutaka napisał/a:
za to mi smakują jogurtowe

jesz te dropsy?

Layla - Czw Kwi 17, 2008 21:18

Magnes napisał/a:
jesz te dropsy?

ja jem :D