To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Planowany Miot D Happy Feet -> NOWE FOTY

jullcia_ - Sob Mar 28, 2009 14:40

:kciuki: :>
Lara - Nie Mar 29, 2009 10:54

Ja tes ja tes ja tes! :kciuki: :kciuki: :kciuki:
scorpio80 - Nie Mar 29, 2009 21:46

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: żeby było dużo kluseczek
sachma - Wto Mar 31, 2009 08:36

i jak waga?
ważyłaś ją przed kryciem? :)

Dory - Wto Kwi 07, 2009 17:17

Proszę wszystkich chętnych o potwierdzenie rezerwacji na miot D. Najlepiej przez PW lub gg, bo maile rzadziej odbieram :wink:
Prosiłabym, żeby w wiadomości znalazła się płeć malucha i preferencje dotyczące odmian, żebym mogła zweryfikować listę chętnych. Jeżeli ktoś chciałby zrezygnować, to obiecuję nie besztać - ważne, żeby mi o tym powiedział odpowiednio wcześnie :wink: Zależy mi, żeby domki były zdecydowane, kiedy maluchy przyjdą na świat :)
Mam dobre wieści
Miętka na 100% jest w ciąży - brzuszek widać, apetyt ogromny. Ma już w klateczce domek, do którego zaciąga wszystkie szmatki, więc myślę, że tam uwije sobie gniazdko. Wczoraj wypiła miseczkę nutridrinka i zajadała się gerberkowym kurczaczkiem, jak na przyszłą mamę przystało :mrgreen:
Uwielbia dostawać mięsko albo serek w nakrętce od nutrola, bo jak zje, to może ją sobie zabrać na dół i poobgryzać :]

Niamey - Wto Kwi 07, 2009 19:11

Jaka fajna przyszła mama :D
Dory - Śro Kwi 08, 2009 21:05

Większość dosłała już potwierdzenia - bardzo dziękuję za szybką mobilizację :mrgreen:
Już jutro mamy 14 dzień od krycia. Brzuszek jest widoczny, mała baryłka chodzi okrakiem :mrgreen: Jutro lub pojutrze zrobię jej zdjęcia.
Je jakby miała niedługo głodować :] Codziennie kurczaczek, nutridrink, makaronik... dzisiaj kupiłam jej waniliowe Danio (Kicia wciągała to z wieeelkim apetytem przez cały pobyt u mnie i ani trochę nie zmizerniała podczas karmienia malców) i będzie wyżerka :wink:
Ale z niej bałaganiara! Ma okropny zwyczaj wywalania wszystkich trocin poza klatkę. Mozolnie przepycha wszystko przez pręty i robi wokół klatki trociniasty wał :roll: Noż kota można dostać. Na szczęście nie robi tego codziennie.
Dzisiaj wielkie sprzątanie wszystkich klatek i łączenie Czosnusia, więc niunia będzie miała górę czystych trocin do wywalenia (hurra :roll: ). Ale i tak kocham tego małego zakapiora :mrgreen:

Semena - Czw Kwi 09, 2009 09:08

Sachma jakiś czas temu prosiła o kciuki, żeby urodziła się siamese fuzziczka, a więc trzymam :kciuki: w końcu z tym miotem wiążą się i moje nadzieje na przyszłość, prawda sachma ? :wink:
sachma - Pią Kwi 10, 2009 08:52

Semena, ale to cud będzie :D zresztą wtedy jeszcze ubzdurałam sobie ze Oti powinien być Cc(h) :D nie wiem skąd :P

ważne żeby się urodziły całe i zdrowe maluchy ;) zresztą na razie nie mówie głośno co ma się urodzić żeby nie zapeszyć, ale trzymam mocno kciuki :D

gratis - Pią Kwi 10, 2009 22:38

Semena, sachma, bardzo prawda... ja już czaję :twisted:
Dory - Sob Kwi 11, 2009 13:31

Przepraszam, wczoraj były przedświąteczne porządki i zapomniałam - foty dziś wieczór :]
sachma - Sob Kwi 11, 2009 21:50

Dory napisał/a:
foty dziś wieczór :]

i co? :>

Nakasha - Sob Kwi 11, 2009 23:16

Gdzie foty? :foty:
sachma - Nie Kwi 12, 2009 09:47

:( :foty:
Niamey - Nie Kwi 12, 2009 10:07

Foty! Foty! Foty!