Planowane mioty - Planowany Miot D Happy Feet -> NOWE FOTY
jullcia_ - Sob Mar 28, 2009 14:40
Lara - Nie Mar 29, 2009 10:54
Ja tes ja tes ja tes!
scorpio80 - Nie Mar 29, 2009 21:46
żeby było dużo kluseczek
sachma - Wto Mar 31, 2009 08:36
i jak waga?
ważyłaś ją przed kryciem?
Dory - Wto Kwi 07, 2009 17:17
Proszę wszystkich chętnych o potwierdzenie rezerwacji na miot D. Najlepiej przez PW lub gg, bo maile rzadziej odbieram
Prosiłabym, żeby w wiadomości znalazła się płeć malucha i preferencje dotyczące odmian, żebym mogła zweryfikować listę chętnych. Jeżeli ktoś chciałby zrezygnować, to obiecuję nie besztać - ważne, żeby mi o tym powiedział odpowiednio wcześnie Zależy mi, żeby domki były zdecydowane, kiedy maluchy przyjdą na świat
Mam dobre wieści
Miętka na 100% jest w ciąży - brzuszek widać, apetyt ogromny. Ma już w klateczce domek, do którego zaciąga wszystkie szmatki, więc myślę, że tam uwije sobie gniazdko. Wczoraj wypiła miseczkę nutridrinka i zajadała się gerberkowym kurczaczkiem, jak na przyszłą mamę przystało
Uwielbia dostawać mięsko albo serek w nakrętce od nutrola, bo jak zje, to może ją sobie zabrać na dół i poobgryzać
Niamey - Wto Kwi 07, 2009 19:11
Jaka fajna przyszła mama
Dory - Śro Kwi 08, 2009 21:05
Większość dosłała już potwierdzenia - bardzo dziękuję za szybką mobilizację
Już jutro mamy 14 dzień od krycia. Brzuszek jest widoczny, mała baryłka chodzi okrakiem Jutro lub pojutrze zrobię jej zdjęcia.
Je jakby miała niedługo głodować Codziennie kurczaczek, nutridrink, makaronik... dzisiaj kupiłam jej waniliowe Danio (Kicia wciągała to z wieeelkim apetytem przez cały pobyt u mnie i ani trochę nie zmizerniała podczas karmienia malców) i będzie wyżerka
Ale z niej bałaganiara! Ma okropny zwyczaj wywalania wszystkich trocin poza klatkę. Mozolnie przepycha wszystko przez pręty i robi wokół klatki trociniasty wał Noż kota można dostać. Na szczęście nie robi tego codziennie.
Dzisiaj wielkie sprzątanie wszystkich klatek i łączenie Czosnusia, więc niunia będzie miała górę czystych trocin do wywalenia (hurra ). Ale i tak kocham tego małego zakapiora
Semena - Czw Kwi 09, 2009 09:08
Sachma jakiś czas temu prosiła o kciuki, żeby urodziła się siamese fuzziczka, a więc trzymam w końcu z tym miotem wiążą się i moje nadzieje na przyszłość, prawda sachma ?
sachma - Pią Kwi 10, 2009 08:52
Semena, ale to cud będzie zresztą wtedy jeszcze ubzdurałam sobie ze Oti powinien być Cc(h) nie wiem skąd
ważne żeby się urodziły całe i zdrowe maluchy zresztą na razie nie mówie głośno co ma się urodzić żeby nie zapeszyć, ale trzymam mocno kciuki
gratis - Pią Kwi 10, 2009 22:38
Semena, sachma, bardzo prawda... ja już czaję
Dory - Sob Kwi 11, 2009 13:31
Przepraszam, wczoraj były przedświąteczne porządki i zapomniałam - foty dziś wieczór
sachma - Sob Kwi 11, 2009 21:50
Dory napisał/a: | foty dziś wieczór |
i co?
Nakasha - Sob Kwi 11, 2009 23:16
Gdzie foty?
sachma - Nie Kwi 12, 2009 09:47
Niamey - Nie Kwi 12, 2009 10:07
Foty! Foty! Foty!
|
|
|