Odżywianie - Jaką karmą (i z jakim powodzeniem) karmisz swoje szczury?
karraska - Śro Sty 05, 2011 08:03
To jest właśnie kwestia przechowywania w sklepie. W tym, w którym kupuję wszystkie karmy na wagę są od razu przesypywane do dużych plastikowych pojemników. Inne raczej długo nie stoją na półce, bo w większości są tylko stali klienci, którzy regularnie biorą to samo. Często jest tak, że karmę odbieram godzinę po przywiezieniu z hurtowni a na to jak tam jest przechowywana już wpłynąć nie mogę.
believe_86, masz rację, mole można znaleźć dosłownie wszędzie, dlatego napisałam, że będę kontrolować karmę.
pcheelkaa - Nie Sty 09, 2011 19:06
Zamówiłam karmę tu podaje link Pro Gold Rat .
Co o niej sądzicie? czy ktoś już ją dawał swoim szczurkOM?
Pozdrawiam !
lamia - Nie Sty 09, 2011 22:08
Po edycji posta link nie działa.
babyduck - Nie Sty 09, 2011 22:12
Poprawiłam
Pixie - Czw Sty 27, 2011 16:38
Vitakraft menu dla szczura
diunella - Pią Lut 04, 2011 22:01
ja karmię Timą. dziewczyny ją ubóstwiają
Madziula - Sob Lut 05, 2011 11:32
Moje panienki niesamowicie kochają Timę! w szoku jestem jak zjadaja wszystko do ostatniego ziarenka, czasem dosypuje JR FARM Uczta Szczura z krewetkami i też są bardzo zadowolone
agacia - Sob Lut 05, 2011 17:05
Moich chlopcow tez karmie Tima od jakiegos czasu. Z tej karmy zostawiaja tylko takie "marchewkowe" płatki.
Mictlan - Sob Lut 05, 2011 23:52
Tima u moich chłopaków na pierwszym miejscu, jak raz dostali tak później mieli gdzieś VL'kę
Mika29 - Wto Lut 15, 2011 22:23
A gdzie kupujecie Timę? Chyba czas dać inną karmę moim ''dziewojom''
Mao - Wto Lut 15, 2011 23:07
Mika29, ja kupowałam na zooplus.pl
Nakota - Wto Lut 15, 2011 23:23
I tylko tam kupisz
Cholina - Śro Lut 23, 2011 21:55
Pierwszy i ostatni raz kupiłam karmę dla gryzoni w sklepie zoologicznym. Ma ona dużo pszenicy i owsa a Zbyszek w ogóle tego nie ruszał wyjadł tylko dodatki
Dlatego kupiłam na wagę mieszankę z samych dodatków, to powybierał co mu smakowało, resztę zostawił. Teraz w ogóle nie chce jeść takiej karmy, wybrzydza strasznie
Teraz jego dieta opiera się na wszystkim oprócz na paszy, za to je bardzo dużo i domownicy śmieją się z niego że ma duży "bebzon" ale moim zdaniem wygląda normalnie, po prostu jest już duży chyba
aneczka1-13 - Czw Lut 24, 2011 10:08
Ja swoim aktualnie mieszam karmy Selektive, Tima, versele laga rat complete oraz dodaję frecią karmę też versele lagi.Uwielbiają to.
Martuha - Pon Mar 14, 2011 18:11
Ostatnio jak byłam w Kakadu trafiłam na karmę dla szczurów Bephar,karmił ktoś ty swoje ogonki ?Zastanawiałam się nad jej kupnem,ale w końcu kupiłam Versele laga,bo nie byłam pewna
|
|
|