O szczurach ogólnie - Jakiej odmiany jest mój szczur? cz. III 

Karena - Śro Wrz 30, 2015 17:22

| Off-Topic: | 	 		  | Noe, Wrzuć miniaturkę. Np z photobucket. |   
												 agathe1988 - Śro Wrz 30, 2015 17:38
  Noe, jeśli chcesz wyslij mi linki do fotek na priv to postaram się wstawić  
												 Noe - Śro Wrz 30, 2015 20:05
  ja jestem zielona w temacie fotek, umiem tylko na poczte wyslac buuuuuuuuuuu
												 mmarcioszka - Śro Wrz 30, 2015 21:41
  Noe, TUTAJ  masz temat,.który pomoże Ci ze wstawieniem zdjęć na forum. Nie martw się, nie jesteś pierwsza, która sobie z tym nie radzi. Powodzenia i czekamy na zdjęcia.
												 agathe1988 - Czw Paź 01, 2015 20:22
  Noe, oto Twoje maluchy   

Noe - Czw Paź 01, 2015 20:31
  Dzeki za pomoc z fotkami , wieeeeeeeeeeeeeelkie dzieki

Teraz prosze o pomoc w okresleniu " co z nas wyrosnie "  
												 Pyl - Czw Paź 01, 2015 22:09

| Noe napisał/a: | 	 		  "co z nas wyrosnie "    | 	    	  | Off-Topic: | 	 		   Noe, szczury?!?   

Nawet całkiem ładne szczury!     |   
												 Noe - Pią Paź 02, 2015 07:15
  hahaha Pyl wiedzialam, ze tak odpiszesz hahaha. Kamien z serca spadl bo.... to mialy byc szczurki ,) a jakiej odmiany te szczurki beda ?
												 Nakota - Pią Paź 02, 2015 13:55
  Noe, zdjęcia są niestety kiepskiej jakości i prześwietlone, więc moja ocena koloru może nie być w 100% poprawna, ale wydaje mi się, że pierwszy malec to dumbo, standard, agouti, self? (niespecjalnie widzę brzuch, więc nie wiem czy nie ma jakieś białej kropki na nim), a drugi to dumbo, standard, cinnamon?, self?
												 Noe - Pią Paź 02, 2015 18:39
  obie sa jednokolorowe ,  nie maja jasniejszych brzuszkow
												 sywka76 - Sob Paź 03, 2015 10:45
  A moja Czika siwieje   

Jak do nas przyszła wyglądała tak:

a teraz:

aneczka1-13 - Nie Paź 04, 2015 17:20
  Bo to Husky. To normalne że jaśnieją. Niektóre haszczaki potrafią całkiem zbieleć nawet z czasem.
												 Nakota - Pon Paź 05, 2015 20:46

| Noe napisał/a: | 	 		  | obie sa jednokolorowe ,  nie maja jasniejszych brzuszkow | 	  

W takim razie obie są selfami  
												 Yadzialena - Czw Paź 08, 2015 21:33 Temat postu: szczurze dupki ;) Hejka to mój pierwszy post na forum iiii nie ostatni   

maluchy odkupiłam od gościa który nie miał na nie czasu - i już sama nie wiem jaka to odmiana ...i  czy na pewno dziewczynki 

Podobno mają ok 5,6? tyg ...nie wiem szczerze bo dawno szczurka nie miałam ....będę wdzięczna za pomoc w ustaleniu tożsamości     

Sorry .... może jutro uda mi się rozpracować wrzucanie fot ...nie byłam na forum z 10 lat    

udało się     

Dzięki za pomoc !!! 

[ Dodano: Pią Paź 09, 2015 20:26 ]

Halo halo ? ktoś coś ?  
												 mmarcioszka - Pią Paź 09, 2015 20:46
  Wygląda na to, że masz faktycznie miesięczne dziewczyny o standardowych uszach i fuzz - łyse. Nie widząc ich w pełnym ofutrzeniu i nie znając rodziców nie pokuszę się o ocenę koloru.

| 

|  

|