Mioty urodzone - rok 2010 - Miot Q of Anahata - 03.06.2010 - rezerwacje str. 12
Anonymous - Pią Cze 25, 2010 10:57
martussia, już tylko jeden z braci węgielków jest wolny - ten z większą ilością czarnego na łapkach jest totalnie słodki polecam obejrzeć w pełnym rozmiarze zdjęcie na poduszce - widać, jak mały myje się jęzorkiem
harpoonka - Pią Cze 25, 2010 12:11
mataforgana napisał/a: | harpoonka, twoi chłopcy z dzisiejszego poranka - zaspani i niezadowoleni, że wyciągnęłam ich spod kupki rodzeństwa
|
Aaa!! Rozplywam sie
I jestem zla, bo bede czekac najdluzej na moje maluchy. Wszyscy juz swoje odbiora, a ja dopiero bede jechac do Polski Cierpliwosc nigdy nie byla moja mocna strona
Edit/
I patrzcie Mialam miec limit do 11 szczurkow, a jednak biore wegielka stad i bedzie 12 Do tego jestem zapisana na miot X, z ktorego nie zrezygnuje, wiec bedzie 13. A 13 to pechowa liczba, co znaczy, ze bedzie trzeba wziac jeszcze jednego szczurka ;'P
Swietne powody na GMR Dobrze, ze klatka mi jakies ograniczenia nasuwa, bo inaczej nie byloby za dobrze...
wushu - Pią Cze 25, 2010 14:47
Quadrille [Kadril] - kadryl (taki taniec koni )
Quantile [Kantil]- kwantyl (w statystyce parametr służący do opisu populacji lub rozkładu prawdopodobieństwa)
Quasi [brzmi praaawie jak Kasia ] » prawie, częściowo
Québec - podoba mi się brzmienie ale zbyt męskie imię by to było
Quéchua - język keczua (używany przez Indian Keczua)
Querelle -sprzeczka
Nie wiem jak ją nazwać... Podoba Wam się Quéchua?
mataforgana, obcykaj F6 plis
Anomalia - Pią Cze 25, 2010 14:55
Mi osobiście podoba się Querelle -sprzeczka. Quéchua - czy ja wiem? Może być, ale najlepsze to ostatnie.
Devona - Pią Cze 25, 2010 15:05
To ja też proszę o zdjęcia Queen .
Anonymous - Pią Cze 25, 2010 15:13
wushu, Devona, obiecuję, ale trochę później, znaczy gdzieś wieczorem będą foty
Devona - Pią Cze 25, 2010 15:39
Mata, dzięki . Cierpliwie zaczekam .
magnes - Pią Cze 25, 2010 16:11
mata, ja też mogę prosić o fotki mojego Qundelka?
harpoonka - Pią Cze 25, 2010 16:44
Cytat: | Querelle -sprzeczka |
Definitywnie moj wybor I znaczenie fajne
Anonymous - Pią Cze 25, 2010 16:56
Magnes, zrobi się, jeno powrzucam foty maluchów z miotu N i wszamię obiad
harpoonka, mega! strasznie lubię to słówko, nawet niedawno przerabiałam bajkę "La Querelle des Deux Lézards"
Szczurek03 - Pią Cze 25, 2010 17:04
No to jak każdy no to ja też poproszę foty Ale to jak już będzie Ci się nudzić naprawdę nie nalegam
LalaAla - Pią Cze 25, 2010 17:16
Ja już się w pracy nawet naszymi maleństwami pochwaliłam Furorę robi to zdjęcie -->
Naszeeeee
magnes - Pią Cze 25, 2010 17:27
mataforgana, dzięki
Anonymous - Pią Cze 25, 2010 20:48
dziewczyny, przepraszam, nie dam już dziś rady wstawić foty maluchów, sprzątamy poprzeprowadzkowo do końca. ale jutro w ciągu dnia foty będą na pewno
LalaAla - Sob Cze 26, 2010 15:28
Ja już się nie mogę doczkac naszych maleństw Jeszcze ponad 2 tygodnie a ja już bym je zjadła z miłości
|
|
|