Odżywianie - Jaką karmą (i z jakim powodzeniem) karmisz swoje szczury?
baradwys - Wto Mar 09, 2010 22:41
Off-Topic: | megan nie polecany choć na pierwszej stronie zachwalany... więc jak? |
~Czarna - Śro Mar 10, 2010 13:30
A ktoś miał produkty LOLO pets?
Lotya - Śro Mar 10, 2010 21:41
Off-Topic: | Shy_Lady, zwróć uwagę, że tamte posty są ze stycznia 2007. Przez 3 lata karma się zmieniła, a na rynek weszły dużo lepsze w składzie i jakości |
baradwys - Czw Mar 11, 2010 09:36
Off-Topic: | ale wtedy również były dostępne inne "lepsze" karmy... tego nie rozumiem... a skoro On taki zły to można było samemu mieszać |
Oli - Pią Mar 12, 2010 21:30
Shy, to jest jak ze szczurami ze sklepu - większość od nich zaczynała, ale teraz wie dlaczego nie należy ich tam kupować. Ja swego czasu (5 lat temu dokładnie) karmiłam Meganem "owocowy przysmak" póki nie znalazłam Megana klasycznego z pleśnią w środku. Wtedy też przestałam kupować ten owocowy.
agacia - Pią Mar 12, 2010 22:04
Ja ostatnio kupiłam Frodkowi rat complete i nawet mu smakuje i zjada wszystko
Bel - Sob Mar 13, 2010 16:57
kupiłam ostatnio JR Farm Pokarm dla pręgowców i JR Farm Wellness-Food Pokarm dla szczurów.Pierwsze szał i radość drugie chyba za bardzo miętą pachnie choć też nie gardzą
kameliowa - Sob Mar 13, 2010 17:03
Ja kupiłam timę i nie chcieli jeść za bardzo połowa zostawała.
Mao - Wto Mar 23, 2010 10:07
Przyjechała wczoraj paka JR Farm - uczta dla szczura. Na razie karmić tym nie zamierzam, bo jeszcze został mi granulat z Versalki i ktoś go zjeść musi, ale dałam szczurom na spróbowanie... Rzuciły się do michy, jakby je kto głodził i wrąbały wszystko przez noc.
Boję się, że ta paczka przy takim tempie jedzenia zostanie przeżarta szybciej niż to sobie obliczyłam.
mc - Wto Mar 23, 2010 11:08
Mao, u mnie zawsze tak jest jak przerzucamy się z granulatu na ziarenka, po paru dniach zwykle euforia mija
Mao - Wto Mar 23, 2010 11:15
Nie zauważyłam tego jak na razie u swoich. Testowałam różne jedzenie, raz miały ziarenka, raz granulat - na Versalkowe czy X-tra Vital aż tak nie leciały Na ten granulat, który teraz podawałam też nie narzekały bardziej smakował im chyba tylko Care +.
Może to po prostu moje subiektywne odczucia, mam jednak nadzieję, że nie
Devona - Wto Mar 23, 2010 11:23
Ja jestem nową fanką granulatu. Rat&Mouse Pro zostało z miejsca zaakceptowane , a po kilku dniach chrupania "kołeczków" szczurki zjadły nawet znienawidzony Rat Complete . Pro jest tańszy od kupowanych wcześniej karm i mniej go schodzi, co jest dla mnie szokujące, ale w pozytywnym sensie , bo miseczki są opróżniane do końca, a jednak szczury potrzebują mniej pokarmu niż w przypadku musli.
Niamey - Wto Mar 23, 2010 11:39
Rzeczywiście - rat&mouse schodzi wolniej i starcza na dużej, a szczury nie wyglądają na jakieś głodne. Dziewczyny w końcu, zaakceptowały ten granulat i jak wsypię im coś innego, to nie rzucają się jakbym im dała pierwszy posiłek od miesiąca Ale zanim się przyzwyczaiły, to zjadły ziołowe serduszko, które od roku wisiało nietknięte w klatce
Julita - Sob Mar 27, 2010 16:58
Spaike wcale nie wybrzydzał co mu dałam to zadał najczęśćej był to vitwpol ale zdażało się też że animals zjadał wszystko i jeszcze robił zapasy
[ Dodano: Sob Mar 27, 2010 17:02 ]
~Czarna napisał/a: | A ktoś miał produkty LOLO pets? |
mój królik je tą karmę i ją uwielbia ale nie widziałam takiej dla szczurzastych
Anonymous - Sob Mar 27, 2010 17:08
~Czarna napisał/a: | A ktoś miał produkty LOLO pets? |
ale to chyba jest z tej samej firmy co vitapol? czyli i to i to g.no
|
|
|