To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot E SunRat's - 3 LATA i 8 MIESIĘCY EMI

Bel - Śro Maj 26, 2010 17:47

E.T. go home.... :wink:

wuwuna - Śro Maj 26, 2010 17:50

Ale ci nasi siostrzeńcy dziwaczni :DD
PATY$$ka - Sob Maj 29, 2010 20:47

Jeeeees!!!!!!! :we: Emro ok. 20:00 przybył do nowego domku. :mrgreen:
Skacze po klatce i rękach....i w ogóle jest WSPANIAŁY!!!! :falover: Kocham go ;(
Upatrzył sobie miejsce na moim karku ;P Kiedy chcę go z tamtąd wyjąć to się chowa pod włosami :wink: Strasznie towarzyski z niego szczurek. Nie wiedziałam że dumboski mogą być takie piękne!!! :serducho: (szkoda że już nie ma dumbo wolnego w miocie V EM-miałby Emro szarego przyjaciela :wink: )
Zdjęcia niestety nie dam, bo Emruś biega cały czas i uchwycić go w nieruchu niesposób :P )

mrófka - Nie Maj 30, 2010 22:00

Wczoraj przyjechała do nas Euforia :) Jestem cała w skowronkach. Moje marzenie się spełniło. Malutka jest cuuudowna i taka taka kochana :serduszka: Spała mi wczoraj na rękach, podgryzała w nosa i całowała w palce. Dziewczyny od razu ją pokochały tak jak ja i wszystkie mieszkają już razem :)

Heniok emileczka dziękuję Wam za to cudo najpiękniej jak potrafię :przytul:

Sysa - Nie Maj 30, 2010 22:12

Piękne te nasze siostry i bracia :)
I tylko u nas jeszcze trwa łączenie? ;(
Ech... Mała Essie jest trudnym w łączeniu szczurkiem, bo po prostu nie chce dać się starszym zdominować, co kończy się bójkami i piskami, bo co ona może ze swoimi gabarytami... Ale jesteśmy cierpliwi.. Wolimy połączyć powoli i spokojnie niż popełnić jakiś błąd robiąc coś na szybko.. Jednak jest ciężko.. :? Z drugiej strony jesteśmy pewni, że przy łączeniu z Bąblem nie bedzie żadnych problemów i chociaż on będzie jej towarzystwem już niedługo. No i Bezie pcha się pod brzuch ciągle. :) Tylko ten jej charakterek dominujący... :roll:

zuuzuushii - Pon Maj 31, 2010 10:57

u mnie łączenie było pierwszego dnia, i jest super.
Jednak maluszek jest nieśmiały i się troszeczkę izoluje, częściej śpi oddzielnie. Ale często tez bawi się z Shin'yą i wskakuje na resztę zachęcając do zabawy więc troszkę jest to dziwne...
Rozrabiaka a nieśmiały?

więcej fotek rudego pieknoty w moim temacie
http://forum.szczury.biz/...p=449826#449826 zapraszam :)

emileczka - Wto Cze 01, 2010 10:05

zuuzuushii, możę czuje się jeszcze niepewnie, ale zrobił minkę takie niewiniątko :serducho:
babyduck - Wto Cze 01, 2010 10:13

Exio jest czadowy - łobuz jakich mało. Skacze i zaczepia towarzystwo, potem iskany drze się jak opętany, potem znowu zaczepia, a jak ma dość to się chowa za Pavanem. Odważny maluch, jak gdzieś biją, to leci na trzeciego. Jak otwieram klatkę, to pierwszy przy wyjściu. Ale potrafi też spokojnie na dłoni posiedzieć. Cudak mały :serducho:
emileczka - Wto Cze 01, 2010 10:46

babyduck, u nas wszystkie szczury pierwsze do wyjścia :lol: Rudzielce :serducho:

Elipsa jest przyszywaną córą Franki ta ją kocha jak swoje
Podczas łączenia jak już były w klatce Fraka wymyła Elipse nie dała nikomu jej powąchać, aż się wzruszyłam jak na nią patrzyłam, moja niedobra Frana :serducho: dziś kończy umowne 2 lata :mrgreen:

Sysa - Wto Cze 01, 2010 17:41

U nas nareszcie można uznać łączenie (przynajmniej z Bezą) za udane. Albinka dziś sama podeszła do Essie i zaczęła ją lizać po grzbiecie :) A mała uwielbia pod nią mieszkać :lol:
zuuzuushii - Wto Cze 01, 2010 20:40

emileczka napisał/a:
niewiniątko
tiaaaa ale pierwszy zaczepia i tak jak pisze
babyduck napisał/a:
jak gdzieś biją, to leci na trzeciego
hihi zwłaszcza jak biją Shin'yę^^
ale minki robi słodkie, nie wiem czy to te uszy czy dambolce mają to do siebie, ale coś w nim jest, taka pociecha...
uwielbiam go! Bawi się ze mną jak kociak :serducho:

PATY$$ka - Śro Cze 02, 2010 19:59

Hmmm...przepraszam, ale ja nie za bardzo się orientuję w tym forum i nie wiem jak wstawić zdjęcia w poście (a nareszcie udało mi się uchwycić Emra :-P ).
Czy może mi ktoś dopomóc? :wink:

Sysa - Śro Cze 02, 2010 20:59

PATY$$ka, wrzuć to zdjęcie na fotosika albo photobucket, a tam podają linki do miniaturek zdjęć do wrzucenia na forum. Gdzieś w pomocy jest temat o tym :)

U nas Beza siedzi już z Essie. Mała się na niej rozwala jak żaba. W ogóle ciągle śpi z tylnymi łapami wyciągniętymi do tyłu :) I przed chwilą odbył się wspólny bieg po kanapie calej piątki. Obyło się bez pogryzień, za to zachwycona Essie wytarmosiła Bąbla po futrze :lol:

PATY$$ka - Śro Cze 02, 2010 21:28

Udało mi się wstawić miniaturkę...hurrraaa! :lol:
Więc...to jest Emro :P :serducho:

emileczka - Czw Cze 03, 2010 17:34

PATY$$ka, jakie ma śliczne uchi :serducho: :mrgreen: