To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot E SunRat's - 3 LATA i 8 MIESIĘCY EMI

Sysa - Wto Maj 18, 2010 15:04

emileczka, a jak Wy rozpoznajecie te gołopupce? :)
mrófka - Wto Maj 18, 2010 15:07

ale super wieści :) czyli już niedługo maluszki pojadą do swoich domków :mrgreen:

Sysa, właśnie mnie też to zastanawia :wink:

emileczka - Wto Maj 18, 2010 15:07

Sysa, z łysymi chlopcami nie ma problemu jeden jest mniejszy, a drugi większy i to widać gołym okiem. Z dziewczynkami jest problem ja odróżniam tylko Eurekę :oops:
mrófka - Wto Maj 18, 2010 15:11

emileczka, wyobrażam sobie jak ją zlokalizujesz i wołasz Eureka :mrgreen: czekajcie chyba już gdzieś to słyszałam :lol:
Sysa - Wto Maj 18, 2010 15:13

Ja Was podziwiam, że w ogóle można rozróżnić tam chociaż jednego szczurka, sama pewnie bym ich nie rozrózniała nawet jakby mi się wytłumaczyło :oops:
mrófka, do mnie Essie pewnie trafi w poniedziałek, bo wcześniej pracuję, ale do innych wcześniej, tylko się nie chwalą jeszcze :wink: I tak swoją drogą, Euforia to śliczne imię dla szczurka! :serducho:

zuuzuushii - Wto Maj 18, 2010 15:17

emileczka napisał/a:
śpią słodko w hamaczku z mamusią i sokają cyce

zawsze na tym etapie szkoda mi biednych chłopców...
Co oni robią tacy sami, samiuteńcy? Bez cyców ;(

mrófka - Wto Maj 18, 2010 15:20

Sysa, dziękuję pięknie :* to było pierwsze imię jakie mi przyszło do głowy i od razu wiedziałam, że to będzie to :) ale super radość mi sprawiłaś tym uchyleniem rąbka tajemnicy :mrgreen: już się strasznie doczekać nie mogłam ale nie chciałam molestować pytaniami ciągle a tu proszę jaka niespodzianka :DD
Sysa - Wto Maj 18, 2010 15:23

Tam zaraz rąbek tajemnicy :-P Już się czas zbliża, domki nie mogą się doczekać, to i jest to naturalna kolej rzeczy :wink:
mrófka - Wto Maj 18, 2010 15:33

tak tak tak tak tak tak :mrgreen:

mój pierwszy tak wymarzony i wyczekiwany alien łysa pupka :serducho: to już niedługo :slinisie:

Sysa, niby naturalna kolej, ale zobacz ja już wariuje :mrgreen: nie będę mogła spać chyba z tych wrażeń :lol:

emileczka - Wto Maj 18, 2010 15:35

zuuzuushii, tak naprawdę to ten cyc to tylko przyzwyczajenie możliwe, że nie ma już w nim mleka, bo maluchy naprawdę dużo jedzą :shock: . Dziewczynki też lubią siedzieć w misce :wink: , ale nie spią w niej jeszcze

E.T. z jakimś standardem okupują domek i nikogo nie wpuszczają :lol:

zuuzuushii - Wto Maj 18, 2010 15:52

no ale tu właśnie nie chodzi o mleczko tylko o ich mamusię, ze już nie mają z nią styczności... bidulki jedne. Nie mają się do kogo przytulić.. :) i chociażby possać pustego cyca z nudów...
W dodatku jeden standardzik nie może wejść do domku hihi może to mój?
Choć mam nadzieję, że Ecchi jest cwany i to on z E.T okupują swoją miejscówę :-P

Ecchi/Edek nie dawaj się!

Bel - Wto Maj 18, 2010 16:54

no jasne... zawsze tak jest... jak jakiś buntownik,kombinator to ja muszę na niego trafić :D oby do soboty :]
emileczka - Śro Maj 19, 2010 08:22

Maluszki ważą powyżej 70 g
Najwięcej waży Ex Aequo 104g, a najmniej E.T. 70g
Fuzy ważą tak do 80g, a standardy powyżej 80g
Wagi porównywalne do wag Kwiatków :wink:

scorpio80 - Śro Maj 19, 2010 09:02

emileczka napisał/a:
Z dziewczynkami jest problem ja odróżniam tylko Eurekę
no tak w końcu moja gołopupcia najbardziej łysa :P z łysych :mrgreen:
susurrement - Śro Maj 19, 2010 09:08

już się nie mogę doczekać mojego malucha :serducho: