Mioty urodzone - rok 2013 - Miot I2 SunRat's
MrsWetka - Pią Maj 17, 2013 10:04
ale ma śliczne rodzeństwo Iskiercia;) piekności
Oczywiście wielkie gratki dla Huragana <3
marcique - Pią Maj 17, 2013 12:51
śliczna ta Isza i z pyszczeczka bardzo podobna do siostry - Influenzy
mmarcioszka - Pią Maj 17, 2013 12:51
monika123, piękna jest
pszczoła - Pią Maj 17, 2013 15:40
Isza jest urocza
I nie wiem o co chodzi, ja mam w domu anioła Z drugiej strony niech broją - taki urok dzieciństwa.
marcique - Pią Maj 17, 2013 19:17
Influenza jest niezłą zadziorą - dziś tak zdzieliła (drapnęła lub ugryzła) Gangrenę koło samiutkiego oka, że aż się pojawiła krew;
jest prześliczna, ma piękne ubarwienie i jest baaaaardzo ruchliwa
lovekrove - Wto Maj 21, 2013 19:59
Oho, boczki Edziowi rudzieją Szczur tri-kolor: brzusio jaśniutki, boczki rude, plecki cinamon pearl Kochany się zrobił, cały czas na mnie siedzi, liże palce, zaczepia. A Zdziuchu wciąż nieśmiały, jakiś dźwięk, ruch i zwiewa, gdzie pieprz rośnie
Tylko mam wrażenie, że Edzio tyka. W sensie jak siedział mi przy uchu to słyszałam taki dźwięk jakby coś mu się zaklinowało w nosku... Wyobraźnia działa. Strasznie się boje o to, że będą miały zapalenie płuc. Daje im ciut ciut echinacei na palcu co trzy dni. Planuję wypad do weta z Melmanem, to je osłuchają.
I najgorsze jest to, że mam wrażenie, że jak się o czymś myśli, to szczury to podchwytują. Już nie raz to zauważyłam. Czytają w myślach, to jest pewne. I to by wyjaśniało dlaczego szczuraki osób, które nie mają o nich pojęciach czasem dożywają magicznych lat. Ale weź tu wyrzuć z głowy realne obawy. Nie takie to proste.
pszczoła - Wto Maj 21, 2013 20:06
lovekrove napisał/a: | brzusio jaśniutki, boczki rude, plecki cinamon pearl |
Ha! Irytek tak samo Boczki zrudziałe a plecki diluted cinamon pearl przetykane białymi włoskami. Jego kolor jest niesamowity, włoski od skóry do połowy długości są białe.
AngelsDream - Wto Maj 21, 2013 20:08
A Inias nadal ma kolor... ścierki.
marcique - Wto Maj 21, 2013 20:14
Influenza też ma przepiękny kolor - jest srebrno-perłowa
zbój z niej straszny - dziś znowu ugryzła/drapnęła Gangrenę koło oka - aż do krwi
diabeł wcielony
lovekrove - Wto Maj 21, 2013 20:20
Myslicie, że to jest zmiana stała, czy przejściowa, do zrudzenia
AngelsDream - Wto Maj 21, 2013 20:21
lovekrove, moim zdaniem jeszcze będą się zmieniać.
MrsWetka - Śro Maj 22, 2013 18:15
pszczoła napisał/a: | lovekrove napisał/a: | brzusio jaśniutki, boczki rude, plecki cinamon pearl |
Ha! Irytek tak samo Boczki zrudziałe a plecki diluted cinamon pearl przetykane białymi włoskami. Jego kolor jest niesamowity, włoski od skóry do połowy długości są białe. |
Wychodzi na to , że moja Iskierka wygląda identycznie jak Irytek:D
pszczoła - Pią Cze 07, 2013 20:38
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Irytek lubi bawić się sznurkiem, jak kotek.
Polecam obejrzeć do końca, bo przyjdzie odsiecz
Pyl - Sob Cze 08, 2013 00:04
pszczółka, jaki on duży
pszczoła - Sob Cze 08, 2013 00:05
Pyl, 350g?
|
|
|