Wystawy szczurów rodowodowych - XIII Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie 04-05.12.2010
Anonymous - Śro Gru 01, 2010 16:50
Wystawa została zorganizowana pod warunkiem dobrego miejsca.
sheila., nikt z wystawców nie jest z Krakowa.
Oli - Śro Gru 01, 2010 16:54
Viss, w Olsztynie też tak kiedyś miało być, a wiadomo jak było. wolę się 10 razy upewnić niż potem mieć ponad połowę chorego stada.
Anonymous - Śro Gru 01, 2010 16:56
W Olsztynie wiadomo było, że bedziemy poza halą.
Zawsze można wyjść z wystawy, tu na szczęście jesteśmy u siebie, do domu niedaleko.
Oli - Śro Gru 01, 2010 16:58
Viss, nie bądź złośliwa, dobrze? Ja pytam poważnie, bo nie uśmiecha mi się mieć chore szczury.
Anonymous - Śro Gru 01, 2010 17:04
Złośliwa?
Nie widzę powodu aby siedzieć dwa dni w źle ogrzanym/zaplanowanym miejscu. Jeśli będzie źle, to wystawa powinna zostać przerwana, a kasa zwrócona.
Oli - Śro Gru 01, 2010 17:07
No ok, ale pisanie, że my mamy przynajmniej niedaleko do domu nie jest miłe w stosunku do przyjezdnych. no i nie wiem czy tak możemy, skoro do tej pory MUSIELIŚMY zostawać do jakiejś konkretnej godziny żeby koty nie miały pretensji czy jakoś tak.
Anonymous - Śro Gru 01, 2010 17:11
Coż, wydaje mi się, że te 2 czy 3 osoby spoza warszawy też wolą wrócić do domu niż marznąc, ale oczywiście jak kto woli. Kwestie organizacyjne wyjścia z wystawy, to już odpowiedzialność shsrp, więc się nie martw, to my poniesiemy ewentualną odpowiedzialność.
I nie, nie jestem złośliwa.
Oli - Śro Gru 01, 2010 17:21
Viss napisał/a: | Coż, wydaje mi się, że te 2 czy 3 osoby spoza warszawy też wolą wrócić do domu niż marznąc | uojesu, po prostu zabrzmiało to jak "a my se pójdziem do domu, lalala, bo mamy blisko" nwm
Viss napisał/a: | więc się nie martw, to my poniesiemy ewentualną odpowiedzialność. | super , do tej pory zawsze mi było głupio jak musiałam wyjść w połowie niedzieli, bo do domu czas wracać
Anonymous - Śro Gru 01, 2010 17:31
Co innego wyjście gremialne z w/w powodów, a co innego pojedynczych sztuk, ale to chyba rzecz jasna. Wiadomo, że warszawa z np. wrocławia wraca wcześniej mając 6-8 godzin podróży. Ale to już offtop.
quagmire - Czw Gru 02, 2010 13:23
Jak będzie z osobami towarzyszącymi?
Anonymous - Czw Gru 02, 2010 13:26
quagmire, tzn? Bo mogą wejść na wystawę przecież jak każdy.
quagmire - Czw Gru 02, 2010 13:31
Wiem, że jak każdy - tylko wydawało mi się, że do tej pory dostawały identyfikatory i tyle. Ale mogło mi się wydawać, bo nigdy nie byłam z osobą towarzyszącą
Anonymous - Czw Gru 02, 2010 13:33
quagmire, to chyba zależy od ilości identyfikatorów i od wystawy. Nie wszędzie dostawaliśmy id organizatora wystawy. wunia zaraz ci powie.
wuwuna - Czw Gru 02, 2010 13:34
Ja będę miała więcej plakietek można się zgłaszać teraz z osobami towarzyszącymi, można będzie je również dostać i uzupełnić już na miejscu. proszę się nie martwić.
Warunki na hali są odpowiednie, jest ciepło i nie wieje.
quagmire - Czw Gru 02, 2010 13:36
To super
Mi się ciepło przyda, chłopakom tym bardziej
|
|
|