Mioty urodzone - rok 2010 - Narodziny miotu K Abraxas 07.10.2010 sesja i rezerwacje s.8
Martuha - Śro Lis 17, 2010 20:35
A moja Koffunia dzisiaj wtuliła się we mnie i przespała tak 2 godziny,jest cudownie miziasta i mam nadzieję,że taka zostanie nie było żadnych problemów z łączeniem,których się obawiałam ze względu na jej wielkość i jak mi się wydawało kruchość Teraz jest pierwsza do wyjścia po otwarciu klatki,w której jest tylko na noc,bo u mnie szczury w dzień biegają pod czujnym okiem:). Madzia kiedy jeszcze jakiś ciekawy miocik się szykuje ?
Oli - Czw Lis 18, 2010 00:49
Kahlua jest taki słodki i mięciutki i cudowny!
asia030984 - Nie Lis 21, 2010 18:29
Madzia założyłam moim pannom galerię Zdjęcia nie są jakieś super, ale mam nadzieję, że takie wystarczą. Postaram się o coś konkretniejszego, jak będę miała więcej czasu
oto link:
http://forum.szczury.biz/...p=509188#509188
madzial13 - Nie Lis 21, 2010 19:46
Dla maris
Dziewczyny Kerrigan, Amy, Akemi i Kelly
Kelly

maris - Wto Lis 23, 2010 11:59
Kelly Boską ma tę kropeczkę na czole... i te ciapki Dzięki za sesyjkę
Martuha - Czw Gru 09, 2010 18:50
Ucichł coś temat jak tam Wasze K maluchy,ja muszę swojej babeczce jakieś fotki porobić i wstawić Koffi rośnie jak na drożdżach,jest kochana i cudowna,taki mały szczurek z motorkiem w dupci
Wiewiora - Pią Gru 10, 2010 10:17
mój Ksawery ma się dobrze, bawi się z starszymi kolegami ale on nie ma takiego strasznego motorka ale też nie należy do spokojnych szczurków
asia030984 - Sob Gru 11, 2010 17:52
Kelmaa i Kalyani też szybciutko rosną Są kochane, uwielbiają siedzieć na ramieniu i są przecudowne
maris - Czw Sty 06, 2011 13:45
A babcia chyba przegapiła zdjęcia swoich wnuczek
Zdjęcia są z przed miesiąca, na dniach postaram się o nowe
Kelly
Kelly jest szczurem żywiołowym, zaczepia wszystkich i nie usiedzi na miejscu dłużej niż pół sekundy Jest odważna i musi wejść wszędzie gdzie się tylko da
Reszta zdjęć w naszym temacie
[ Dodano: Sob Lut 05, 2011 19:15 ]
A co tu tak cicho???
KELLY 270g
Kelly wyglądem nadal przypomina mysz Jest odważna, dobrze umięśniona, pierwsza do biegania i psocenia, zaczepia wszystkich i wszystko. Nie usiedzi długo na jednym miejscu Jej ulubionym zajęciem są bijatyki z "siostrą" Amy
Edit: Łeee, scaliło moje posty
Wiewiora - Śro Lut 09, 2011 16:54
mój Ksawery waży 380. nie wiem czemu wydawało mi się że powinien ważyć wiecej bo wygląda na cięższego możecie się spodziewać w najbliższym czasie zdjęć Ksawerego
madzial13 - Nie Lut 13, 2011 14:17
maris, ale wyładniała! to rozumiem, że już nie jest taką trusią?
Bo Cynka odkąd została mamą, to nabrała dużo pewności siebie. No i podobne są do siebie;
Cynka
Wiewiora - Pon Lut 14, 2011 20:06
a oto Ksawery
jest przyjaźnie nastawionym szczurem i do swoich współlokatorów i człowieka. czasami ma swoje dni i jest mniej chętny do zabaw. jest bardzo żywy i ciekawy świata, ale bardzo ostrożnie podchodzi do wszelkich nowości
madzial13 - Wto Lut 15, 2011 08:46
Wiewiora, fajny, dziękuję
maris - Czw Lut 17, 2011 19:41
madzial13 napisał/a: | maris, ale wyładniała! to rozumiem, że już nie jest taką trusią?
Bo Cynka odkąd została mamą, to nabrała dużo pewności siebie. No i podobne są do siebie; |
Jak coś głośniej stuknie to w te pędy zmyka Aparatu się też boi I na rękach nie usiedzi, zaraz się próbuje wyrywać Nie to co Amy (tudzież przechrzczona na Aralkę ), którą można całować w brzuszek, stópki i miętolić Kelly jest stworzona do zaczepiania innych szczurów i biegania Bardzo przypomina mi z charakteru moją Juliet [*] Takie małe, zwinne, rozbrykane stworzonko...
Podobna do mamusi, podobna Zwłaszcze z prawego profilu ("standardowe" ucho )
[ Dodano: Czw Kwi 07, 2011 00:31 ]
Pewnie znowu scali moje posty, ale cóż
K-wiatuszki mają pół roku Kelly wciąż jest chuda i mała - waży 285-290g Rozrabiak z niej straszny i żywioł
Wiewiora - Czw Kwi 07, 2011 19:26
dzisiaj ''maluchy'' kończą pół roku Ksawcio ma się dobrze, postaram się na dniach zrobić jakieś zdjęcia, bo długo nie robiłam.
a jak się ma reszta rodzeństwa?
[ Dodano: Nie Maj 15, 2011 23:11 ]
najnowsze zdjęcia Ksawerego :
waży około 420 g.
|
|
|