Planowane mioty - "Miot Cnót" of Anahata-szukamy partnerki dla Ever
baradwys - Wto Paź 26, 2010 13:16
Pyl napisał/a: | Zaraz wyjdzie, że zabraknie dla mnie maleństwa... | u Ren w miotach dzieją się cuda z rezerwowej na samice dostałam samca więc nie masz się co martwić
Ale ja idę się ciąć
Anonymous - Wto Paź 26, 2010 13:18
Ren napisał/a: | Viss obecnie opiekuje się moim chorym Cyrankiem, dlatego ma prawo wyboru samczyka po Oli | o kurde, nie wiedziałam, że sie tak nieźle urządziłam. Dzięki Renia.
Oli - Wto Paź 26, 2010 13:19
quagmire napisał/a: | Oli, to wymyślaj imię | już mam - Virtus Aeternitas
quagmire - Wto Paź 26, 2010 13:21
Pyl, najwyżej dostaniesz malucha z miotu B - będzie miziak po Janku, jak Piesek
Anonymous - Wto Paź 26, 2010 13:21
Pyl napisał/a: | A Cyranka też proszę wymiziać ode mnie i niech zdrowieje. | kurde, wierz mi, że nie robię nic innego. Kocham go!!! To jest taka słodycz, spokój i madrość w oczach, że sie kompletnie przy nim rozpływam.
Trzymajcie kciuki za dzisiejszy werdykt wetki.
quagmire - Wto Paź 26, 2010 13:24
Viss, o której będziesz? Bo Pyl też będzie, to się może spotkacie
Anonymous - Wto Paź 26, 2010 13:26
Koło 17h, dzisiaj nie zapisywali na konkretną godzinę.
quagmire - Wto Paź 26, 2010 13:27
Uuuu, to ona chyba później
Firewarrior - Wto Paź 26, 2010 13:34
Oli napisał/a: | quagmire napisał/a: | Oli, to wymyślaj imię | już mam - Virtus Aeternitas |
Virtus zaklepany już daaawno
BTW, ja też potwierdzam.
Anonymous - Wto Paź 26, 2010 13:37
Oli, Cyklotymia już chciała Virtusa. A Virtus i Virtus cośtam to niemal to samo, wiec wolałabym coś innego . Chyba, że zmienisz kolejność, to spoko
Pyl - Wto Paź 26, 2010 13:43
Off-Topic: | Viss napisał/a: | Koło 17h, dzisiaj nie zapisywali na konkretną godzinę. |
No to kicha, ja zdecydowanie później. Na 21:30 do dr Oliwki, a do dr Kasi ciut wcześniej. Szkoda Miała bym okazję poznać dwa w jednym: i Viss i Cyranka
|
Anonymous - Wto Paź 26, 2010 13:44
Pyl, ja niestety nie dotrwam do 21h. Ale do 18h pewnie tam posiedzę jednak...
Oli - Wto Paź 26, 2010 13:44
Ren napisał/a: | Chyba, że zmienisz kolejność, to spoko | jak zmienię kolejność to nie będzie dobrze brzmiało. Od początku nie podobał mi się temat miotu. ale jak nie chcecie Evera na ojca, to spoko, zabieram swoje zabawki.
pomyślę nad imieniem, ale znam siebie i na 99,9% nic mi się już nie spodoba, bo u mnie imiona są przypływem chwili i jak już coś trafi to na amen
Pyl - Wto Paź 26, 2010 13:50
Viss napisał/a: | Pyl, ja niestety nie dotrwam do 21h. Ale do 18h pewnie tam posiedzę jednak... |
Next time... Do dr Oliwki mam ustaloną godzinę, nie chcę siedzieć od 18 do 21:30 u weta. To nie Ogonek, żeby aż tak długo stać w ogonku
Oli napisał/a: | ale jak nie chcecie Evera na ojca, to spoko, zabieram swoje zabawki. |
Chcemy, chcemy!!! Karmić i dopuszczać do przyszłej mamusi, a nie pogadywać tu na forum Ło!
Oli - Wto Paź 26, 2010 13:51
Pyl, to musisz się wstawić (jakiś bojkot albo co) żebym imienia nie musiała zmieniać
|
|
|