To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Szczurkowe gadżety

Oli - Czw Sie 28, 2008 13:22

http://allegro.pl/item409...dka_myszka.html niech mi ktoś kupi ;(
helen.ch - Śro Wrz 03, 2008 21:19

A my podczas szkolnych zakupów znalazłyśmy karteczki z firmy Rachaelhale ze ślicznym beżowym szczurkiem , o taki jak tu : http://www.allegro.pl/item409145521_409145521.html

Nata dziś kupiła również długopis z tej samej serii. Na długopisie jest szczurek, zdjęcie - a nie rysunek. aki jak ten pierwszy : http://www.allegro.pl/ite...automatycz.html

Oli - Śro Wrz 03, 2008 21:36

Też mam taki długopis :mrgreen: - od jakiś 3 dni i chciałam Vissni kupić, ale mi nie odpisała czy chce. :]
helen.ch - Śro Wrz 03, 2008 21:38

A u nas zaczyna się Winobranie i będa pewnie jak co roku szklane figurki na straganie, może znowu uda nam się szczurka nabyć, mamy 2 sztuki, a jeden malutki pojechał z Viss do Warszawy 2 lata temu ;) .
Oli - Śro Wrz 03, 2008 21:41

Oj, ja pamiętam jak dawałaś zdjęcia, że są i wtedy się spóźniłam. :/ Czy będziesz tylko jednorazowo na tym straganie, czy mogłabym Cię wykorzystać i poprosić o fotę i potem ewentualne kupno jeśli będą jakieś szczurki? :oops: 8:)
helen.ch - Śro Wrz 03, 2008 21:44

Olimpia, mieszkam blisko i będę pewnie kilka razy choć nie są to dni, w których chętnie bywam w mieście. Nata krzyczy z wanny, że Ci wybierze najładniejszego. Jak nie zapomne wziąć aparatu to zrobię zdjęcie, albo ofoce komórką. Kupic i wysłac też mogę. Nie ma sprawy, te dwa co mamy sa prześliczne.
Andzia - Śro Wrz 03, 2008 23:04

Też chcę taki długopis :D jest śliczny. Gdzie go kupiłyście? :)
Oli - Czw Wrz 04, 2008 12:05

helen, będę bardzo wdzięczna. :mrgreen: Mogą być nawet komórkowe zdjęcia, bo chodzi mi o to, że jednego szklanego szczurka już mam (właściwie to dwa) i nie chcę powielać. :wink:

Andzia
, ja kupiłam w Smyku. :)

Anonymous - Czw Wrz 04, 2008 12:38

a to olimpia wrzuć swoje szczurki, to będą wiedzieć jakich nie kupować.
no i ja sobie z chęcią te szczurki tu pooglądam:D

Anonymous - Czw Wrz 04, 2008 12:45

helen.ch napisał/a:
a jeden malutki pojechał z Viss do Warszawy 2 lata temu ;) .
taaak, sliczności moje, mam go nadal, ale nigdzie nie widziałam innych, dlatego i ja była bym chętna na jakiegos jeszcze. Jesli Helenko nie masz nic przeciwko. :)
helen.ch - Czw Wrz 04, 2008 12:49

aga napisał/a:
a to olimpia wrzuć swoje szczurki, to będą wiedzieć jakich nie kupować.

o właśnie... , ich nigdy nie ma dużo na straganie, pojedyncze sztuki. Ja po prostu zaryzykuję i kupię, a potem zobaczymy, chętni sie na pewno znajdą, a jak nie to ja je przygarnę i będzie stado :D .

Cytat:
Jesli Helenko nie masz nic przeciwko.
no co Ty... a Ty przyjedziesz i odbierzesz :D
Oli - Czw Wrz 04, 2008 12:52

Bo te szklane to na ogół są takie same, ale czasem różnią się tym wzorkiem na plecach co mają. :wink: Popatrzyłam na tego co rok temu tu wrzucałaś i on jest bardzo podobny do mojego (właściwie jest taki sam), tylko jest inny na pleckach i ma ładniejsze przejście z szyi na tułów. Zaraz wrzucę zdjęcia moich szczurów, tylko kabel muszę wyjąć. Jeden jest bardziej mysi, ale i tak jak dla mnie szczurek. :)
helen.ch - Czw Wrz 04, 2008 13:03

Viss ma małego białego, takiego tyci tyci ;) . Ale fakt te rude sa podobne.
Oli - Czw Wrz 04, 2008 13:24

Proszę - oto moje szczurki :mrgreen:

Anonymous - Czw Wrz 04, 2008 14:26

Ale fajne. :D Ja mam tylko tego największego i tego tyci od Helenki. Chetnie kupie inne.