Mioty urodzone - rok 2006 - Miot "D" Rat`s Troop - dumne 'trzecie urodziny'
Anonymous - Sob Cze 16, 2007 11:25
Pacyfka, LOL
weź sobie podpis zaktualizuj, kobieto, bo ja przez niego cały czas mam w pamięci takiego bąbelka Denzela, a tu kawaaaaaał chłopa!
no ja nie moge, czemu wy macie takie ogromne szczury!
L. - Sob Cze 16, 2007 13:08
Pacyfka matko, ja tak sobie marze o gigant szczurze i moje to mi chyba na złość robią i są przeciętne..
Oli - Sob Cze 16, 2007 13:33
Dziewczyny dobra recepta na duze szczury sa dumbo.
nezu - Sob Cze 16, 2007 13:45
Denzel dorownal ojcu.
Jak widac dzieciaki po nim duze
Pacyfka, dziekuje za relacje..
Anonymous - Sob Cze 16, 2007 20:56
Denzel jest obłędny! Szczęka mi opadła...
Katie - Śro Cze 20, 2007 15:08
Śliiiczny
Albo mam wrażenie, albo bardzo przypomina tatusia
I kurcze, chciałabym dokładniej zważyć Dantego, ale nie mam warunków
Jedyna waga jaką dysponuję, to ponad 10-letnia waga sprężynowa, która ma wahania do 100 gram (zwłaszcza, że mały podskakuje i ogólnie się cieszy) A sąsiedzi i rodzina kategorycznie odmawiają mi wagi kiedy dowiadują się, co konkretnie chcę zważyć
Charakterek widzę bracia mają podobny
Dante jest niesamowicie kontaktowy. On zawsze i wszędzie się cieszy, skacze i podgryza, zachęcając do zabawy.
To jedyny mój szczur, który potrafi wywrócić się do góry podwoziem zaledwie po lekkim kuksańcu w bok Tak przy mnie, jak i przy innych szczurach (a przynajmniej przy alfie, ostatnio się innym stawia ).
Raz zauważył, że jak wejdzie mojej mamie pod kołdrę i będzie wąchał jej nogę, to ta będzie piszczeć - tak więc skacząc jak kangur wbiegał w kółko pod kołdrę i uciekał spod niej, ciesząc się z wywoływanego pisku
No i kilka zdjęć (od najstarszego - sprzed miesiąca, do najnowszego, sprzed 2 dni) :
Pozdrowienia dla rodzeństwa, rodziców i babci
helen.ch - Śro Cze 20, 2007 15:17
Katie napisał/a: | Pozdrowienia dla rodzeństwa, rodziców i babci | dziękujemy, Daisy pozdrawia braciszka
[ Dodano: Wto Lip 10, 2007 10:23 ]
No i minął kolejny miesiąc, "maluchy " kończą dziś 8 miesięcy. Daisy zdrowa, wesoła i miziasta
Buziaki i mizianki dla rodzeństwa
Daisy z wczoraj:
H. - Wto Lip 10, 2007 10:48
helen.ch, super!
najlepszego, 3majcie się
Pacyfka - Wto Lip 10, 2007 10:57
Sto latek dla Dzieciaczków
A to zaspany solenizant Pozdrawia i śle buziaki dla rodzeństwa i rodziców
helen.ch - Czw Paź 11, 2007 09:33
Wywlekam temat miotu D, "dzieciaki " zbliżaja się do roczku, wczoraj skończyły 11 miesięcy. Daisy zdrowa i w super formie. Jest najwspanialszym szczurzym towarzyszem jakiego można sobie wymarzyć, chodzi za nami jak piesek, zawsze przychodzi na wołanie, uwielbia się pieścić i kochamy ja bardzo, bardzo mocno
Pozdrawiamy , no i dla reszty rodzeństwa
[ Dodano: Sob Lis 10, 2007 10:16 ]
Nasze D-upeczki kończą dziś roczek.
Daisy, pieszczochu kochany pańcia życzy ci conajmniej kolejnych 2 latek w takim dobrym zdrówku
Rodzeństwu również życzymy zdrówka i mnóstwa pieszczot, a babcię pozdrawiamy serdecznie
Pacyfka - Sob Lis 10, 2007 12:21
helen.ch, mnie ubiegła
Wszystkiego najlepszego dla D-ziubesków )
Kupe miziaków , zabaw ze szczurzymi przyjaciółmi
pysznego papusiania mnóstwo miłości od opiekunów moc zdrówka i kolejnych latek
Denzulek, nic sie nie zmienił przez ten rok, jaki łobuziak do mnie przyjechał taki został, jedynie może jeszcze bardziej miziasty się zrobił..
Pozdrawia rodzeństwo i babcie i śle Wam buziaki )
satanka666 - Sob Lis 10, 2007 12:25
STO LAT!!!!!!!!!!!!
Anonymous - Sob Lis 10, 2007 12:32
Jej, już rok.
Wszystkie naj naj naj dla Dupeczek
Anonymous - Sob Lis 10, 2007 13:58
STO LAT! Zdrowka, szczescia, pomyslnosci, dropsow, miziakow no i reszty smakolykow
Dla wszystkich D-upeczek
I odmagam sie zdjec
Nie wierze na slowo
Pacyfka - Sob Lis 10, 2007 15:10
u mnie w tej chwili brak aparatu wiec zdjęć nie będzie, dopiero za miesiąc jadę do domu to porobię
|
|
|