To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2006 - Miot "D" Rat`s Troop - dumne 'trzecie urodziny'

Anonymous - Sob Cze 16, 2007 11:25

Pacyfka, LOL :P

weź sobie podpis zaktualizuj, kobieto, bo ja przez niego cały czas mam w pamięci takiego bąbelka Denzela, a tu kawaaaaaał chłopa!
no ja nie moge, czemu wy macie takie ogromne szczury! ;)

L. - Sob Cze 16, 2007 13:08

Pacyfka :shock: :shock: matko, ja tak sobie marze o gigant szczurze i moje to mi chyba na złość robią i są przeciętne..
Oli - Sob Cze 16, 2007 13:33

Dziewczyny dobra recepta na duze szczury sa dumbo. :wink:
nezu - Sob Cze 16, 2007 13:45

Denzel dorownal ojcu.
Jak widac dzieciaki po nim duze :mrgreen:

Pacyfka, dziekuje za relacje.. :)

Anonymous - Sob Cze 16, 2007 20:56

Denzel jest obłędny! Szczęka mi opadła... :serducho: :serducho: :serducho:
Katie - Śro Cze 20, 2007 15:08

Śliiiczny :serducho:
Albo mam wrażenie, albo bardzo przypomina tatusia :mrgreen:

I kurcze, chciałabym dokładniej zważyć Dantego, ale nie mam warunków :cry:
Jedyna waga jaką dysponuję, to ponad 10-letnia waga sprężynowa, która ma wahania do 100 gram :evil: (zwłaszcza, że mały podskakuje i ogólnie się cieszy) A sąsiedzi i rodzina kategorycznie odmawiają mi wagi kiedy dowiadują się, co konkretnie chcę zważyć :P

Charakterek widzę bracia mają podobny :lol1:
Dante jest niesamowicie kontaktowy. On zawsze i wszędzie się cieszy, skacze i podgryza, zachęcając do zabawy.
To jedyny mój szczur, który potrafi wywrócić się do góry podwoziem zaledwie po lekkim kuksańcu w bok :shock: Tak przy mnie, jak i przy innych szczurach (a przynajmniej przy alfie, ostatnio się innym stawia :twisted: ).
Raz zauważył, że jak wejdzie mojej mamie pod kołdrę i będzie wąchał jej nogę, to ta będzie piszczeć - tak więc skacząc jak kangur wbiegał w kółko pod kołdrę i uciekał spod niej, ciesząc się z wywoływanego pisku :twisted:

No i kilka zdjęć (od najstarszego - sprzed miesiąca, do najnowszego, sprzed 2 dni) :

Pozdrowienia dla rodzeństwa, rodziców i babci :mrgreen:

helen.ch - Śro Cze 20, 2007 15:17

Katie napisał/a:
Pozdrowienia dla rodzeństwa, rodziców i babci
dziękujemy, Daisy pozdrawia braciszka :)

[ Dodano: Wto Lip 10, 2007 10:23 ]
No i minął kolejny miesiąc, "maluchy :mrgreen: " kończą dziś 8 miesięcy. Daisy zdrowa, wesoła i miziasta :serducho: :serducho:
Buziaki i mizianki dla rodzeństwa :urodziny:
Daisy z wczoraj:

H. - Wto Lip 10, 2007 10:48

helen.ch, super! :D
najlepszego, 3majcie się :mrgreen: :urodziny:

Pacyfka - Wto Lip 10, 2007 10:57

Sto latek dla Dzieciaczków :urodziny:

A to zaspany solenizant :) Pozdrawia i śle buziaki dla rodzeństwa i rodziców :)

helen.ch - Czw Paź 11, 2007 09:33

Wywlekam temat miotu D, "dzieciaki ;) " zbliżaja się do roczku, wczoraj skończyły 11 miesięcy. Daisy zdrowa i w super formie. Jest najwspanialszym szczurzym towarzyszem jakiego można sobie wymarzyć, chodzi za nami jak piesek, zawsze przychodzi na wołanie, uwielbia się pieścić i kochamy ja bardzo, bardzo mocno :serducho: :serducho:
Pozdrawiamy , no i :urodziny: dla reszty rodzeństwa :)

[ Dodano: Sob Lis 10, 2007 10:16 ]
Nasze D-upeczki kończą dziś roczek. :wavexxs: :jesterjump: :jesterjump: :wavexxs:
Daisy, pieszczochu kochany pańcia życzy ci conajmniej kolejnych 2 latek w takim dobrym zdrówku :urodziny:
Rodzeństwu również życzymy zdrówka i mnóstwa pieszczot, a babcię pozdrawiamy serdecznie :)

Pacyfka - Sob Lis 10, 2007 12:21

helen.ch, mnie ubiegła ;)

Wszystkiego najlepszego dla D-ziubesków :) ) :urodziny: :jesterjump:
Kupe miziaków :tummykiss: :tummykiss: , zabaw ze szczurzymi przyjaciółmi :grouphug:
pysznego papusiania :gotmilk: mnóstwo miłości od opiekunów :sirwwt: :serducho: moc zdrówka i kolejnych latek :urodziny: :urodziny:

Denzulek, nic sie nie zmienił przez ten rok, jaki łobuziak do mnie przyjechał taki został, jedynie może jeszcze bardziej miziasty się zrobił.. :tummykiss: :DD
Pozdrawia rodzeństwo i babcie :) i śle Wam buziaki :) )

satanka666 - Sob Lis 10, 2007 12:25

STO LAT!!!!!!!!!!!! :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:
:tummykiss: :tummykiss: :tummykiss: :tummykiss: :tummykiss:
:wavexxs: :wavexxs: :wavexxs:
:urodziny: :urodziny:

Anonymous - Sob Lis 10, 2007 12:32

Jej, już rok.
Wszystkie naj naj naj dla Dupeczek :D
:wavexxs: :urodziny:

Anonymous - Sob Lis 10, 2007 13:58

STO LAT! Zdrowka, szczescia, pomyslnosci, dropsow, miziakow no i reszty smakolykow :) :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:
Dla wszystkich D-upeczek :mrgreen:

I odmagam sie zdjec :foty:
Nie wierze na slowo :P

Pacyfka - Sob Lis 10, 2007 15:10

u mnie w tej chwili brak aparatu :( wiec zdjęć nie będzie, dopiero za miesiąc jadę do domu to porobię :)