To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot C Wo de Shu- rezerwacje str 6

Bel - Pon Lip 19, 2010 11:33

mały afos :serducho: :serducho: :mrgreen:
martussia - Pon Lip 19, 2010 11:38

jeszcze 4 dni :mrgreen:
Leksana - Wto Lip 27, 2010 01:06

i ucichło tu... a ja czekam niecierpliwie n moją Caśkę
martussia - Wto Lip 27, 2010 08:53

moi chłopcy od soboty już są u mnie:) i powiem o nich: małe, strachliwe dupki :P :mrgreen: niczym nie mogę ich przekupić żeby wyszli ale sądzę, że to kwestia czasu :)
handzia1 - Wto Lip 27, 2010 09:58

A więc mała Cindy jest już u nas. Jest słodka i zakręcona jak sanki. Jest w 5 miejscach równocześnie i nie usiedzi na rękach. Jest całkowitym przeciwieństwem statecznej cioci Belli ale mam nadzieję że się dogadają. Wczoraj chciałam je połączyć ale o ile na kanapie ładnie się zachowywały to w klatce były wrzaski. Dzisiaj powtórka....myślę że zakończy się powodzeniem.
DxxMs - Wto Lip 27, 2010 21:22

Cori jest super :) Odważna i przyjazna. Przyjechała i wyskoczyła na mnie z transporterka :serducho: Starszą Brirę obskoczyła i wymęczyła :wink:
handzia1 - Śro Lip 28, 2010 10:27

DxxMs napisał/a:
Cori jest super :) Odważna i przyjazna. Przyjechała i wyskoczyła na mnie z transporterka :serducho: Starszą Brirę obskoczyła i wymęczyła :wink:

U mnie podobnie, mała to straszny świrek, jest bardzo odważna i zupełnie inna niż Bellcia. Połączyłam je wczoraj i jest dobrze. Wiedzę że malutka trochę działa Belli na nerwach ale ciocia jest wyrozumiała.

martussia - Śro Lip 28, 2010 12:57

a moi chłopcy to przeciwieństwo, są strachliwi :P przypuszczam, że to kwestia czasu i przyzwyczajenia do nowego miejsca :) w pierwszy dzień uciekali przede mną a dziś jak już włożyłam rękę do klatki to dali się pogłaskać :) śpią osobno, jeden w koszyczku na górze, drugi na dole, leją pod siebie mimo że uparcie przenoszę ich kupki i siuśki wytarte papierem do kuwetki narożnej :P wybieg mają na łóżku, które już zostało osikane i pogryzione (dzisiaj zszywałam :P ) . Na wybiegu mnie zaczepiają, liżą ręce, podgryzają :)
Roth - Śro Lip 28, 2010 16:04

Clovis i Clifford szukają domku.
diana4944 - Nie Sie 01, 2010 15:36

Czy Cliffordzik jest jeszcze wolny?? :D
Leksana - Nie Sie 01, 2010 15:51

a moja Caśka mieszka jeszcze do jutra z moim TŻ w stolicy i ja to mam tylko mmsy i opis co oni w 2 robili kolejnego dnia... a my ze szczurzynami tu czekamy! Ja chce moją Caśke ... podobno też tchórzliwa bestia jest
diana4944 - Nie Sie 01, 2010 17:45

Roth
hejka, czy CLIFFORD jest nadal wolny?? jaki on jest?? tzn charakter :)

Leksana - Pon Sie 02, 2010 23:23

-melduję iż dostałam mojego ogona :) to NIE JEST tchórzliwe władowała mi się Caśka na "dzień dobry" do ust... wylizała wszystkie zęby :P próbowała też oko ale że przejrzała już uszy to powiedziałam że DOŚĆ! Jest cudna, zero leku, zero nieśmiałości, zwiedza chętnie cały pokój a gdy się boi to wbiega na mnie z rozpędu - jak jej nie kochać??? tak odważnej szczurzyny jeszcze nie miałam Roth dziękuję :* :serducho:
wuwuna - Wto Sie 03, 2010 00:46

Leksana napisał/a:
władowała mi się Caśka na "dzień dobry" do ust... wylizała wszystkie zęby
Leksana sprzeciw, to ja miałam ci no no wiesz...lizać zęby xD :DD
Leksana - Śro Sie 04, 2010 22:25

oj Wuniu przepraszam zaraz powiem to Caśce to pewnie na nas raz będzie to zarezerwowane dla Ciebie :) ... tylko co ja mam Tobie zrobić w zamian :?: :D