Mioty urodzone - rok 2010 - Miot C Wo de Shu- rezerwacje str 6
Bel - Pon Lip 19, 2010 11:33
mały afos
martussia - Pon Lip 19, 2010 11:38
jeszcze 4 dni
Leksana - Wto Lip 27, 2010 01:06
i ucichło tu... a ja czekam niecierpliwie n moją Caśkę
martussia - Wto Lip 27, 2010 08:53
moi chłopcy od soboty już są u mnie:) i powiem o nich: małe, strachliwe dupki niczym nie mogę ich przekupić żeby wyszli ale sądzę, że to kwestia czasu
handzia1 - Wto Lip 27, 2010 09:58
A więc mała Cindy jest już u nas. Jest słodka i zakręcona jak sanki. Jest w 5 miejscach równocześnie i nie usiedzi na rękach. Jest całkowitym przeciwieństwem statecznej cioci Belli ale mam nadzieję że się dogadają. Wczoraj chciałam je połączyć ale o ile na kanapie ładnie się zachowywały to w klatce były wrzaski. Dzisiaj powtórka....myślę że zakończy się powodzeniem.
DxxMs - Wto Lip 27, 2010 21:22
Cori jest super Odważna i przyjazna. Przyjechała i wyskoczyła na mnie z transporterka Starszą Brirę obskoczyła i wymęczyła
handzia1 - Śro Lip 28, 2010 10:27
DxxMs napisał/a: | Cori jest super Odważna i przyjazna. Przyjechała i wyskoczyła na mnie z transporterka Starszą Brirę obskoczyła i wymęczyła |
U mnie podobnie, mała to straszny świrek, jest bardzo odważna i zupełnie inna niż Bellcia. Połączyłam je wczoraj i jest dobrze. Wiedzę że malutka trochę działa Belli na nerwach ale ciocia jest wyrozumiała.
martussia - Śro Lip 28, 2010 12:57
a moi chłopcy to przeciwieństwo, są strachliwi przypuszczam, że to kwestia czasu i przyzwyczajenia do nowego miejsca w pierwszy dzień uciekali przede mną a dziś jak już włożyłam rękę do klatki to dali się pogłaskać śpią osobno, jeden w koszyczku na górze, drugi na dole, leją pod siebie mimo że uparcie przenoszę ich kupki i siuśki wytarte papierem do kuwetki narożnej wybieg mają na łóżku, które już zostało osikane i pogryzione (dzisiaj zszywałam ) . Na wybiegu mnie zaczepiają, liżą ręce, podgryzają
Roth - Śro Lip 28, 2010 16:04
Clovis i Clifford szukają domku.
diana4944 - Nie Sie 01, 2010 15:36
Czy Cliffordzik jest jeszcze wolny??
Leksana - Nie Sie 01, 2010 15:51
a moja Caśka mieszka jeszcze do jutra z moim TŻ w stolicy i ja to mam tylko mmsy i opis co oni w 2 robili kolejnego dnia... a my ze szczurzynami tu czekamy! Ja chce moją Caśke ... podobno też tchórzliwa bestia jest
diana4944 - Nie Sie 01, 2010 17:45
Roth
hejka, czy CLIFFORD jest nadal wolny?? jaki on jest?? tzn charakter
Leksana - Pon Sie 02, 2010 23:23
-melduję iż dostałam mojego ogona to NIE JEST tchórzliwe władowała mi się Caśka na "dzień dobry" do ust... wylizała wszystkie zęby próbowała też oko ale że przejrzała już uszy to powiedziałam że DOŚĆ! Jest cudna, zero leku, zero nieśmiałości, zwiedza chętnie cały pokój a gdy się boi to wbiega na mnie z rozpędu - jak jej nie kochać??? tak odważnej szczurzyny jeszcze nie miałam Roth dziękuję
wuwuna - Wto Sie 03, 2010 00:46
Leksana napisał/a: | władowała mi się Caśka na "dzień dobry" do ust... wylizała wszystkie zęby | Leksana sprzeciw, to ja miałam ci no no wiesz...lizać zęby xD
Leksana - Śro Sie 04, 2010 22:25
oj Wuniu przepraszam zaraz powiem to Caśce to pewnie na nas raz będzie to zarezerwowane dla Ciebie ... tylko co ja mam Tobie zrobić w zamian
|
|
|