To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot E SunRat's - 3 LATA i 8 MIESIĘCY EMI

emileczka - Pią Maj 07, 2010 10:56

olus0312, na dziewczynki jest komplet, ale pewnie któryś z panów będzie szukał domku :wink:

Maluchy są cudaczne te włochate wyglądają jak małe niedźwiadki takie puchate są na pysiu :serducho:
Waga jest porównywalna z wagą maluchów Rajki w tym samym wieku, więc nie bedą małe :wink:
tylko te fuzzy takie małe mam nadzieję, że to tylko złudzenie przez brak futerka, wagi maluchów będą przy rezerwacjach, a te zapewne jutro :wink:
Geruś jest świetną mamą, choć nie zciąga ich z półki i nie zgarnia do gniazda (chyba wychodzi z założenia, że jak sobie poszedł sam to i sam niech wróci :lol: )
Maluchy jeszcze nie jedzą tylko trochę podgryzają i polizują, ale i tak najlepiej sokać cyca :mrgreen:
A oto małe Emiśki :wink:

quagmire - Pią Maj 07, 2010 11:01

Jakie słodziaki :serducho:
emileczka, ona wszystkie mają takie same oczka? Bo na tym pierwszym zdjęciu maluch na dole ma ciemniejsze niż maluchy na górze.

Badoha - Pią Maj 07, 2010 11:04

są piękne :serducho:
emileczka - Pią Maj 07, 2010 11:27

quagmire, to lampa :-P , wszystkie maja dark ruby.
Codziennie pokolei oglądam maluszki, całuję w pusio i uszę zwisów :lol: , więc nie mogłabym przegapiś koloru oczek :wink:
Najbarziej uległa i spokojna jest Emisia z dziabem :serducho:

Badoha - Pią Maj 07, 2010 11:28

emileczka napisał/a:
Najbarziej uległa i spokojna jest emisia z dziabem
ale jak to-miala tłuc wszystkie inne szczury :lol:
emileczka - Pią Maj 07, 2010 11:32

Badoha, będziesz musiała nad tym popracować :wink: , chyba, że wystarczy jej kilka lekcji od Tołdziaka :P
Badoha - Pią Maj 07, 2010 11:46

emileczka napisał/a:
Badoha, będziesz musiała nad tym popracować , chyba, że wystarczy jej kilka lekcji od Tołdziaka
teraz to juz spokojnie może ja tego nauczyć Brydzia :lol:
Bel - Pią Maj 07, 2010 13:12

O rety jakie śliczne :D rzeczywiście widać różnicę między standardami a fuzzami ale co tam :]
klaraurs - Pią Maj 07, 2010 13:37

Piękne maluszki :serducho: . Kiedyś koniecznie musze mieć łysą. Wycałujcie ode mnie!
Oli - Pią Maj 07, 2010 15:12

emileczka napisał/a:
ale pewnie któryś z panów będzie szukał domku :wink:
nie no ciotka, takich rzeczy się nie pisze... :slinisie:
quagmire - Pią Maj 07, 2010 15:42

Oli, tam nie ma ani jednego rexa - pamiętasz? Jesteś bezpieczna :mrgreen:
Oli - Pią Maj 07, 2010 16:10

quagmire, tak, tak, ale to jednak rude, a ja w domu mam jedno rude standardowe... Nie, żaden tam ładny nie jest, ni ma rexów. :] :lol:
quagmire - Pią Maj 07, 2010 16:19

Nie, one tak w tym świetle wyglądają jak rude, tak naprawdę są lekko zielone. Kto by tam chciał zielonego szczura?
emileczka - Pią Maj 07, 2010 16:24

quagmire, Ty :P byś chciała :]
nezu - Pią Maj 07, 2010 16:26

Ja też. :P
Jeszcze takiego nie miałam.

Topaza standardowego też nie miałam i dostaję ślinotoku jak tu zaglądam.
Tym samym się wymeldowuję... :(

Od kradzieży któregoś z malców w czasie wizyty u was powstrzymał mnie tylko ich młody wiek.... T_T
No dobra... moje postanowienie też...
Ale to nie zmienia, że są przesłodkie!