To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot G Happy Feet - nowe fotki str. 10

mc - Pon Paź 05, 2009 08:45

nutaka, tak, Brawurka mi skubnęła ten transporter z nudów.
Anonymous - Pon Paź 05, 2009 09:39

Off-Topic:
EpKee napisał/a:
AŻ TAK drogie to to nie może być ;p
odzysk danych? Jedna z najdroższych usług, koło tysiaka kosztuje. :]

Kiedy będą foty? JA się nie mogę doczekać bezogonka, jakąś wyjątkową czułością ją darzę. :)

Anonymous - Wto Paź 06, 2009 14:42

mc, jak juz zajrzalas do tematu to moglabys cos napisac o maluchach, nie mowiac o zdjeciach (;P)
Bo juz prawie tydzien nie wiadomo co u kluskow :/

Azi - Wto Paź 06, 2009 15:39

Viss, foty mam nadzieję, ze będą jutro, o ile mi doby starczy.

nie chciałam się tłumaczyć z moich prywatnych spraw, ale chyba muszę - mam bardzo dużo pracy zawodowej i nieprzekraczalne terminy, do tego stopnia, że w weekend będę musiała siedzieć chyba 24/24 w pracy. Mc też ma natłok zajęć + problemy zdrowotne.

jak ktoś chce bardzo wiedzieć - zawsze można do mnie zadzwonić, zapytać... A z doświadczenia wiem, że obecnie u klusków nie ma się co zmieniać ;) Rosną, broją, śpią i jedzą ;) Największe zmiany są na początku :)

Nie oceniajcie pochopnie ;) To nie jest nasza praca zawodowa, aby mieć czas tylko na to, a chyba lepiej poświęcić godzinę na siedzenie z maluchami i ich socjalizację niż tę samą godzinę na siedzenie na forum :) No chyba, ze chcecie mieć dzikusy, ale za to piękną relację :)

yes - Wto Paź 06, 2009 16:09

gondorek :sirwwt: piękny!! reszta też,ale ten od razu mi zapadł w serducho
Anonymous - Wto Paź 06, 2009 20:27

Azi, nie o to mi chodzilo. Wiadomo, ze macie swoje zycie. Do mnie poprostu trzeba prosto z mostu, wystarczylo, zeby napisac, ze u maluchow wszystko ok. Bo jak nie piszecie nic to ja juz snuje jakies czarne scenariusze. ;)
Azi - Wto Paź 06, 2009 22:09

katasza, no więc: wszystko ok :D

a w ogóle to czy ja już się chwaliłam, że wszystkie papiery maluchów są już podrukowane? :D

Nakota - Śro Paź 07, 2009 18:44

Off-Topic:
To jednak udało się wszystko odzyskać?

Azi - Śro Paź 07, 2009 21:54

Nakota, nie :]

mam fotki dzisiejsze :) niestety na fotosiku nie mogę już dodać fotek oO'

http://picasaweb.google.c...ieciakiDzien29#

a dzieciaki... chłopaki są niezwykle, niezwykle spokojni i tulaśni, a dziewczyny wręcz odwrotnie - żywe srebra. No i chłopaki są już w pełni dojrzali.. no i oddzieleni zostali.

Badoha - Czw Paź 08, 2009 09:05

slicznościowe maluchy :serducho:
Anonymous - Czw Paź 08, 2009 09:44

http://picasaweb.google.c...948214650327026 jakie cuda ! :sirwwt:
Isis - Czw Paź 08, 2009 14:32

jak mi sie dłuży do tej niedzieli :P z tego wrazenia poszłam kupic nowe miseczki do klatki hahaha
Nakota - Czw Paź 08, 2009 16:07

O matko, ale one są cudne :serducho: . Zazdroszczę, szczególnie mc 8) .
Nakasha - Czw Paź 08, 2009 17:27

Gejsza jest u mnie, ona jest... ona jest... NIESAMOWITA! :DD

Ma takie niezwykle przepiękne umaszczenie :serducho: :serducho: te czarne kropeczki na brzuszku :serducho: :serducho: jest tłuściutka, wesoła i już próbuje "mordować" 2 starsze koleżanki, skacze po nich i ciąga je za uszy :DD a teraz siedzi sobie u mnie w biuście i się myje :DD

Normalnie nie wiem czy ją zawiozę do tej Holandii, bo jest przeboska, genialna i w ogóle ;( ;(

Azi - Czw Paź 08, 2009 19:55

a jutro maluchy się przeprowadzają do mnie :D

Nakasha, bardzo się ciesze, ze maleńka dotarła bez problemu :) no i madzial bardzo dziękuję, ze ją wysłała

Nakasha napisał/a:
i już próbuje "mordować" 2 starsze koleżanki, skacze po nich i ciąga je za uszy
łihihi i dobrze!