Planowane mioty - Planowany miot L Abraxas - samiczki już zarezerwowane
Lavi - Śro Paź 20, 2010 16:36
Nie wiem ale ja chcę blazedziiiikaaaa
O nie, jesteś przede mną! xD
Muszę mantrować przynajmniej o dwa samcowate blazedy!
Bel - Śro Paź 20, 2010 16:38
Lavi, ja nie mam faworytów.Liczę na to,że jakiś dzieciak po prostu mnie urzeknie
Lavi - Śro Paź 20, 2010 16:40
believe_86, przezorny zawsze ubezpieczony
Bel - Śro Paź 20, 2010 16:42
Patrząc na statystyki płci u Magdy w miotach to nie zdziwiłabym się gdyby urodziły się same samce albo same samiczki oby nie....
LalaAla - Pią Paź 22, 2010 10:44
Jest mi ogromnie przykro i jestm wręcz bardzo wściekła i chce mi się płakać ale muszę zrezygnowac z jednej panienki z tego miotu... Mieszkanie nam się posypało i musieliśmy się wyprowadzić i mieszkamy z rodzicami i nie możemy sobie absolutnie pozwolić na kolejnego ogonka... Bardzo przepraszam za zamieszanie.
Azi - Pią Paź 22, 2010 11:41
a ja tuczę Chmurkę... ma mi tyć - wczoraj waga pokazywała mniej niż przedwczoraj, ale ja tam naprawdę widzę oponkę
zjadła więc wczoraj 1/4 ugotowanej kolby kukurydzianej... ma tyć
a w ogóle juz sie zakumplowałysmy. Wracam z pracy, przykrywam moje wielkie łózko kocem, stawiam na nim klatkę (a przed nia pudełko, żeby miała schodek z drzwiczek), otwieram i daję biegać. Chmurka więc albo biega, albo włazi mi pod koc i idzie centralnie spać na mojej poduszce albo przybiega do mnie (moje krzesło przy kompie sąsiaduje z łózkiem), wdrapuje sie na kolana, kładzie przednie łapki na moim brzuchu i stara sie zwrócić na siebie uwagę
Bel - Pią Paź 22, 2010 16:41
No ja mam nadzieję,że ona zaciążyła po tak aktywnych 24 godzinach by wypadało
Madziula - Pon Paź 25, 2010 20:20
LalaAla napisał/a: | Jest mi ogromnie przykro i jestm wręcz bardzo wściekła i chce mi się płakać ale muszę zrezygnowac z jednej panienki z tego miotu... Mieszkanie nam się posypało i musieliśmy się wyprowadzić i mieszkamy z rodzicami i nie możemy sobie absolutnie pozwolić na kolejnego ogonka... Bardzo przepraszam za zamieszanie. |
Uuu czy to znaczy,że jedno miejsce się zwolniło i mogłabym na listę wskoczyć na miejsce LalaAli w takim razie?
quagmire - Pon Paź 25, 2010 20:38
Madziula, co najwyżej miejsca się przesuną, bo nadal obowiązuje kolejność zgłoszeń.
Madziula - Pon Paź 25, 2010 20:57
Tak, tak jasne. Dziękuje quagmire, jestem trochę jeszcze zagubiona
Azi - Wto Paź 26, 2010 08:32
Waga wczorajsza Chmurci - 412 gram (+42 od krycia)
Bel - Wto Paź 26, 2010 09:14
Azi, Ty wiesz jak ja się cieszę
quagmire - Wto Paź 26, 2010 09:58
No, wreszcie ruszyła
Madziula - Wto Paź 26, 2010 12:59
Oby tak dalej
madzial13 - Wto Paź 26, 2010 14:25
believe_86 napisał/a: | Patrząc na statystyki płci u Magdy w miotach to nie zdziwiłabym się gdyby urodziły się same samce albo same samiczki oby nie.... |
oj oby nie. Powinno się urodzić po równo, bo takie też jest zapotrzebowanie.
Lista dość mocno się zmieniła po rezygnacji Lalali i obecnie wygląda tak:
Panny:
Cola
Cola
olus0312
Babli
madziula
Panowie:
believe86
Lavi
Lavi
Kiszony