To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Planowany miot L Abraxas - samiczki już zarezerwowane

Lavi - Śro Paź 20, 2010 16:36

Nie wiem ale ja chcę blazedziiiikaaaa :DD
O nie, jesteś przede mną! xD
Muszę mantrować przynajmniej o dwa samcowate blazedy! :kciuki:

Bel - Śro Paź 20, 2010 16:38

Lavi, ja nie mam faworytów.Liczę na to,że jakiś dzieciak po prostu mnie urzeknie ;)
Lavi - Śro Paź 20, 2010 16:40

believe_86, przezorny zawsze ubezpieczony :D :mrgreen:
Bel - Śro Paź 20, 2010 16:42

Patrząc na statystyki płci u Magdy w miotach to nie zdziwiłabym się gdyby urodziły się same samce albo same samiczki :lol: oby nie.... ;)
LalaAla - Pią Paź 22, 2010 10:44

Jest mi ogromnie przykro i jestm wręcz bardzo wściekła i chce mi się płakać ale muszę zrezygnowac z jednej panienki z tego miotu... :( Mieszkanie nam się posypało i musieliśmy się wyprowadzić i mieszkamy z rodzicami i nie możemy sobie absolutnie pozwolić na kolejnego ogonka... :( Bardzo przepraszam za zamieszanie.
Azi - Pią Paź 22, 2010 11:41

a ja tuczę Chmurkę... ma mi tyć - wczoraj waga pokazywała mniej niż przedwczoraj, ale ja tam naprawdę widzę oponkę :roll:

zjadła więc wczoraj 1/4 ugotowanej kolby kukurydzianej... ma tyć :evil:

a w ogóle juz sie zakumplowałysmy. Wracam z pracy, przykrywam moje wielkie łózko kocem, stawiam na nim klatkę (a przed nia pudełko, żeby miała schodek z drzwiczek), otwieram i daję biegać. Chmurka więc albo biega, albo włazi mi pod koc i idzie centralnie spać na mojej poduszce :evil: albo przybiega do mnie (moje krzesło przy kompie sąsiaduje z łózkiem), wdrapuje sie na kolana, kładzie przednie łapki na moim brzuchu i stara sie zwrócić na siebie uwagę ^^

Bel - Pią Paź 22, 2010 16:41

No ja mam nadzieję,że ona zaciążyła :shock: po tak aktywnych 24 godzinach by wypadało :P
Madziula - Pon Paź 25, 2010 20:20

LalaAla napisał/a:
Jest mi ogromnie przykro i jestm wręcz bardzo wściekła i chce mi się płakać ale muszę zrezygnowac z jednej panienki z tego miotu... :( Mieszkanie nam się posypało i musieliśmy się wyprowadzić i mieszkamy z rodzicami i nie możemy sobie absolutnie pozwolić na kolejnego ogonka... :( Bardzo przepraszam za zamieszanie.

Uuu czy to znaczy,że jedno miejsce się zwolniło i mogłabym na listę wskoczyć na miejsce LalaAli w takim razie? :kciuki:

quagmire - Pon Paź 25, 2010 20:38

Madziula, co najwyżej miejsca się przesuną, bo nadal obowiązuje kolejność zgłoszeń.
Madziula - Pon Paź 25, 2010 20:57

Tak, tak jasne. Dziękuje quagmire, jestem trochę jeszcze zagubiona :oops:
Azi - Wto Paź 26, 2010 08:32

Waga wczorajsza Chmurci - 412 gram (+42 od krycia) :)
Bel - Wto Paź 26, 2010 09:14

Azi, Ty wiesz jak ja się cieszę :D
quagmire - Wto Paź 26, 2010 09:58

No, wreszcie ruszyła :D
Madziula - Wto Paź 26, 2010 12:59

Oby tak dalej :mrgreen:
madzial13 - Wto Paź 26, 2010 14:25

believe_86 napisał/a:
Patrząc na statystyki płci u Magdy w miotach to nie zdziwiłabym się gdyby urodziły się same samce albo same samiczki :lol: oby nie.... ;)

oj oby nie. Powinno się urodzić po równo, bo takie też jest zapotrzebowanie.

Lista dość mocno się zmieniła po rezygnacji Lalali i obecnie wygląda tak:

Panny:
Cola
Cola
olus0312
Babli
madziula

Panowie:
believe86
Lavi
Lavi
Kiszony