Mioty urodzone - rok 2006 - Miot "D" Rat`s Troop - dumne 'trzecie urodziny'
Anonymous - Wto Sty 09, 2007 17:19
Wybitnie udane dzieci. Nie wiem, chyba nie umiem wybrać naj naj. Doris przepiękna, Dante ma boskie znaczenia, Daisy czarnulka niesamowita i niebieściak Denzel. Uprasza sie o wycałowani, wyściskanie, wygłaskanie całej czwórki
Izabela - Czw Sty 11, 2007 11:27
Viss napisał/a: | Uprasza sie o wycałowani, wyściskanie, wygłaskanie całej czwórki |
Ode mnie też, ode mnie też
Doriska nabrała naprawdę fajnych kolorków. Mamusia, oczywiście, też niczego sobie
Katie - Czw Sty 11, 2007 12:01
O kurcze...
Piękna dziewczynka, mamusia tak samo
One są już jednakowej wielkości, czy mi się wydaje?
Nezu, wymiziaj obie koniecznie!
A tutaj Demonek (którego wymiziałam i wycałowałam od wszystkich i ma mnie dosyć bardzo się cieszymy, że się podobamy i dziękujemy za komplemeny ) w zestawieniu z 8 miesięcznym Sethem :
Pozdrowienia dla siostrzyczek, braciszka i rodziców!
Pacyfka - Czw Sty 11, 2007 13:16
A dzieciaki wczoraj skończyły 2 miesiące
No musze przyznać, że Denzelek ma śliczne siostrzyczki i braciszka, a o mamusi i tatusiu już nawet nie mówie.. same cuda
Tylko jeszcze zdjęć Daisy brakuje
Denzelek tez pozdrawia rodzinke i babcie
Dory - Czw Sty 11, 2007 15:17
Cudne dzieciaczki
Koniecznie wymiziajcie wszystkie ode mnie
helen.ch - Sob Sty 13, 2007 14:33
Pacyfka napisał/a: | Tylko jeszcze zdjęć Daisy brakuje | ... Daisy dotarła wczoraj do swojego nowego domku, miała mieszkać gdzie indziej, ale wyszło jak wyszło i wylądowała na Ziemi Lubuskiej, od razu zaprzyjaźniła się z rudą Tiksi i rozkochała w sobie całą naszą rodzinkę. Kilka zdjęć zaraz będzie tu a reszta już w temacie o moich ogonkach. Pozdrawiamy rodzeństwo, mamusię i wszystkich których znamy osobiście i tylko z widzenia... Buziaki od "czarnej stokrotki"
nezu - Sob Sty 13, 2007 18:11
Helen dzieki za zdjecia..
Nie moge sie na mala napatrzec...
Az sie wzruszylam, bo przypomnialam sobie, ze te czarne pucki byly kiedys robaczkiem niewiele wiekszym niz paliczek kciuka... .
helen.ch - Pon Sty 15, 2007 14:37
Daisy waży 250 g, dla porównania półroczna Tiksi 300g... obie ważyły się dziś u weterynarza.
Katie - Czw Sty 25, 2007 17:21
Nie wiem, chyba coś nie tak z moją wagą.
Ważyłam dziś chłopców...
Wyszło mi, że 9 miesięczny Seth waży 590g - a więc to jeszcze w miarę normalnie i szansa jest na to, że waga jest OK...
Ale Draco (5 miesięcy) i Dante ważą według tego tyle samo, czyli... 405-410g
helen.ch - Sob Lut 10, 2007 11:27
Dziś "maluchy" kończa 3 miesiące , Daisy z koleżankami życzy rodzeństwu dłuuuuugiego i zdrowego życia
a oto i ona:
maleńka
i zdjęcie z wczoraj
Buziaki dla babci Nezu
Izabela - Sob Lut 10, 2007 16:39
Toż to kaaaawał ciura
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Anonymous - Sob Lut 10, 2007 16:40
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy dla maluszków[!]
nezu - Sob Lut 10, 2007 16:43
Doris rowniez pozdrawia i dziekuje za zyczenia od Daisy, a takze zyczy Dantemu i Denzelkowi co najmniej 3 lat, a co..
Moje male niemale rosyjskie sloneczko, hihi
Dory - Sob Lut 10, 2007 17:05
Wszystkiego dobrego dla dzieciaków
Niech będą duże, zdrowe i szczęśliwe
Anonymous - Sob Lut 10, 2007 17:11
HURAA Malenstwa wszytskiego najlepszego! Duzo, duzo, duzo zdrowka i milosci
Czekamy na zdjecia Doris, Dantego i Denzela
|
|
|