Mioty urodzone - rok 2009 - Miot G Happy Feet - nowe fotki str. 10
wuwuna - Czw Wrz 24, 2009 09:22
Viss napisał/a: | na najbliższej wystawie okaże się, że wszystkie Gwiazdki będą miały najwyższe noty. | jeszcze jestem ja, bardzo sroga wu i na to nie pozwolę
nezu - Czw Wrz 24, 2009 13:48
Galaktyk - Gordon jak najbardziej może być DU. Ma bardzo ograniczony kolor, jest niemal cappedem, więc ten DU może się ukryć przez inhibitor odpowiedzialny za ilość białych plam na szczurze.
Przykładowo, tata Zacka był opisywany jako capped - blazed (linia DU), na brzuchu ani plecach nie miał nawet śladu plamki, a okazał się być też DU, bo... no cóż. Jego dziecko. Zack, nim jest i kilkoro rodzeństwa także... (mama miotu nie była DU ani po DU).
To samo się tyczy kolegi Grafitka, selfy i english irish, lub irish bardzo ładnie ukrywają DU, bo go po prostu nie widać na ciemnym futrze, ale w genomie siedzi na mur beton.
I jeśli taki szczurek zostanie rozmnożony z samicą z którą da bardzo łaciate potomstwo, to może się okazać że maluchom poplami brzuchy.
Maluchy są po prostu boskie!
Jestem strasznie dumna z Zacka...
Oli - Czw Wrz 24, 2009 13:53
wuwuna napisał/a: | jeszcze jestem ja, bardzo sroga wu i na to nie pozwolę | wspieram Cię całym sercem, mym czarnym sercem!
Nakasha - Czw Wrz 24, 2009 15:30
A ja czekam na foty z otwartymi oczkami
Isis - Czw Wrz 24, 2009 16:14
Dołączam się do Nakashy !!
Anonymous - Czw Wrz 24, 2009 20:29
No i gdzie foty?
Przeciez bylismy grzeczni
Azi - Czw Wrz 24, 2009 23:37
wiem
zabijcie mnie... poszłam do mc uzbrojona w aparat i dwie baterie i obie mi zaczeły piszczeć, tak, ze nie zrobiłam ani jednej foty.
możecie mnie powiesić na suchej gałęzi...
za to napiszę, że... one są cudowne
biegają, a za chwilke zasypiają tak jak stoją. Bierze sie je na ręce, odwraca do góry brzuszkiem,a one zasypiają tak głaskane Przoduje w tym Sunny
[ Dodano: Czw Wrz 24, 2009 23:50 ]
a ja już coś podejrzałam
mc - Czw Wrz 24, 2009 23:58
Przepraszam, że tak mało zdjęć, ale net mi się tnie i co próbuję zgrać to mnie wywala. Postaram się jutro rano coś jeszcze dodać, bo rozumiem, że ta marna ilość zdjęć nikogo nie zadowoli. Zdjęcia są w albumie http://mclenkow.fotosik.pl/albumy/690176.html , niestety nie uwzględniłam nowych imion, bo jeszcze się do nich nie przyzwyczaiłam. Wagi kształtują się następująco:
Gappa – 40
Galia – 44
Gejsza – 44
Gehenna – 44
Gloria – 45
Groszek – 48
Gonzales – 44
Galaktyk – 43
Grafit - 42
quagmire - Pią Wrz 25, 2009 10:27
Boszzzzz, jakie one słodkie.
Wszystkie, co do jednego
Azi - Pią Wrz 25, 2009 11:15
no i ona się tak właśnie ciągle rozpłaszczała...
Anonymous - Pią Wrz 25, 2009 12:30
A moje Graficiatko najmniejsze
Imie w sumie niech zostanie, najwyzje inaczej bede go wolac, choc sie juz przyzywczilam
Cudowne klucha sa
Anonymous - Pią Wrz 25, 2009 12:37
katasza, a jak chcesz go wołać?
Anonymous - Pią Wrz 25, 2009 12:58
Mial byc Gollum, ale ... sama nie wiem ;p
Anonymous - Pią Wrz 25, 2009 13:00
katasza, tez fajnie. Grafit ma wspaniałego poprzednika, Gufi nezu nazywał sie Grafit. A Gufimisia wszyscy kochamy.
Isis - Pią Wrz 25, 2009 16:17
Azi napisał/a: | biegają, a za chwilke zasypiają tak jak stoją. Bierze sie je na ręce, odwraca do góry brzuszkiem,a one zasypiają tak głaskane Przoduje w tym Sunny |
Jest ! może wreszcie doczekam sie kluchy która nie ma ADHD jak mi sie marzy taki przytulak haha
|
|
|