To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2007 - Miot C Emerald Moon

Matrix - Nie Sty 06, 2008 19:20

4 miesiące ^^ :urodziny: :tummykiss:
hefi - Nie Sty 06, 2008 19:24

:urodziny: cyntula dzisiaj dostała z tej okazji gerberka :DD owocowego :) tak dla odmiany ...
oczywiście podzieliła się z babami :)

Naciol - Nie Sty 06, 2008 20:00

Sto lat! :urodziny:
Anonymous - Nie Sty 06, 2008 22:16

aaa :urodziny: tralalal!
zywym_trudniej - Nie Sty 06, 2008 22:31

Sto lat dla wszystkich wnuków od babci i braciszka Caspara :)
nezu - Nie Sty 06, 2008 22:56

Od babci Colette i Dziadka Kleonta, oraz cioci Krupej również zyczenia co najmniej pięciu lat, o.. ;) :urodziny:
L. - Pią Sty 18, 2008 22:51

WAŻNE!

Mam prośbe (chociaz zapewne dotyczy to wszystkich osób posiadających szczury z miotu C) aby przesłały mi na PW lub maila hod. informacje czy mają błąd w metryce.

Chodzi o to, że zamiast Ofelii Little Stuart powinna się tam znajdować samica: Lussy pod Borem (cinnamon fuzz), ponieważ to właśnie ona jest matką miotu I Zirrael.
Metryki zostaną wydrukowane od nowa i przesłane jeszcze raz :wink:

Matrix - Czw Mar 06, 2008 16:11

I co?Nikt nie pamięta?? :P Nasze kochane maluchy kończą dziś pół roku!!!!!! :mrgreen: :serducho: :serducho: :urodziny: Wszystkiego co najlepsze i conajmniej 5 lat więcej ^^ :tummykiss: Cherry pozdrawia i dostanie dziś coś dobrego.. :) Jakieś zdjęcia by się przydały..
hefi - Czw Mar 06, 2008 16:45

Matrix, o urodzinkach pamiętałam, a że wczoraj mi przyszło zamówienie z Palnety to trochę dobroci Cyntuś z babami miała juz w przeddzień :DD
ale :urodziny:

Agnieszka - Czw Mar 06, 2008 19:15
Temat postu: pół roku
Matrix, a ja akurat dzisiaj weszłam na forum, choć dawno tu nie byłam i właśnie zobaczyłam Twojego posta:) Ale miałam szczęście, bo szczerze to wcale nie zwróciłabym uwagi, że to już pół roku:) A tak to może jeszcze zdążę jakieś małe co nieco wykombinować:) Pozdrowienia ode mnie, od Cesara i Camelota dla Ciebie i Twojej pięknej szczurzycy (niestety tak króciutko widziłam ją na wystawie, ale już ją bardzo polubiłam) .
myaku - Czw Mar 06, 2008 21:23

I ja nie zapomniałam :mrgreen: Zastanawiałam się tylko, czy to cześć czy siedem miesięcy jest :D
Zrobiłam im małe co nieco, i jeszcze to pałaszują ;)

Matrix - Wto Maj 06, 2008 22:21

Dawno nie było, więc może sto lat z okazji 8 miesięcy! :mrgreen: :serducho: :urodziny:
Czemu ten czas tak szybko leci...

zywym_trudniej - Czw Sie 14, 2008 22:04

A to moja duma: :D

Lavi - Czw Sie 14, 2008 22:07

Jaki piękny ogonek! huskulec czy blazed?
:falover:

Wspaniały szczurek. Wymiziać :mrgreen:

LunacyFringe - Czw Sie 14, 2008 22:34

Lavi, blazed ;)